CSM Bucuresti – Universitatea Cluj 60-3

Dinamovistii au marcat 10 eseuri impotriva Poli Agro Iasi
SuperLiga CEC Bank.

CSM Bucuresti s-a impus fara probleme in meciul contra celor de la Universitatea Cluj, demonstrand ca este o echipa care nu are probleme cu retrogradarea.

Inceputul de joc a fost bun pentru gazde, verva aripii Comanescu aducand doua incercari, in minutele 6 si 13. Cealalta aripa, Conache, nu s-a lasat mai prejos si a fructificat in minutul 26, iar pana la pauza Dumitru, Sarbu si din nou Comanescu au mai culcat balonul in terenul clujean de tinta.

Florea a transformat trei din cele cinci eseuri, iar singurele puncte ale oaspetilor au venit dupa transformarea loviturii de pedeapsa a lui Utiu, din minutul 25. Scor la pauza, 36-3.

Clujenii au avut din nou un moment favorabil in debutul partii secunde, cand Nichita Iacob si Florin Surugiu au fost eliminati la interval scurt de timp. CSM a reusit totusi un eseu prin Mitu, pe contraatac, chiar in 13 contra 15.

Pana la final Florea, Gornoava si Florentin Ion au mai adus eseuri in contul gazdelor, in timp ce Florea a mai adus patru puncte suplimentare din transformari, pentru un scor final de 60-3.

CSM Bucuresti ajunge la 10 puncte, pe locul 4, insa asteapta meciul Farului cu Baia Mare pentru a ramane in primele pozitii la finele rundei.
Studentii clujeni raman singura echipa fara victorie, cu doua puncte, ambele din bonusuri defensive.

[superliga_meci id=44 logo=1]

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile