CSM-Olimpia Bucuresti, campioana la categoria de varsta U16

La Mangalia s-au disputat partidele de clasament pentru stabilirea ierarhiei finale a Diviziei Nationale de Juniori U16, titlul de campioana revenind celor de la CSM-Olimpia Bucuresti, care in finala au dispus de CSS Barlad.

Partida care a decis numele campioanei a fost una extrem de interesanta si spectaculoasa, cu CSS Barlad avand avantaj la pauza, pentru ca apoi in repriza secunda, pe fondul unuijoc tactic mai bine organizat tigrii bucuresteni sa incline balanta de partea lor.

Leica a deschis scorul cu un eseu venit dupa o patrundere individuala, iar Olaru a transformat, dar replica celor de la CSM-Olimpia Bucuresti a venit repede si un mol de margine finalizat de Balcescu i-a dat posibilitatea lui Nae sa egaleze.

Olaru putea sa-i readuca pe barladeni in avantaj dar a ratat o penalitate de la mai bine de 40 de metri, acelasi jucator nimerind tinta cateva minute mai tarziu, iar faptul ca dupa prima repriza nu s-a consemnat egalitatea a fost ca Nae a ratat si el o tentativa de tinta de la mare distanta fata de butul advers.

Dupa pauza CSM-Olimpia Bucuresti a preluat initiativa si a dominat jocul, astfel ca Nae a beneficiat de trei lovituri de pedeapsa pe care le-a concretizat in puncte, barladenii nereusind sa mai inscrie vreun punct, astfel bucurestenii s-au impus cu rezultatul de 16-10.

In finala mica, pentru locurile 3-4, CSO Pantelimon a trecut de CS Politehnica Iasi cu rezultatul de 26-5, dupa ce la pauza ilfovenii conduceau cu 7-5, acestia fiind de neoprit in repriza secunda, cand au marcat trei eseuri.

Rezultatele finalelor Diviziei Nationale de Juniori U 16:
Finala locurilor 7-8: CS Tomitanii-CSRTM Callatis Mangalia 24-5
Finala locurilor 5-6: CT Dinicu Golescu-CSS Tecuci 21-12
Finala locurilor 3-4: CSO Pantelimon-CS Politehnica Iasi 26-5
Finala locurilor 1-2: CSM-Olimpia Bucuresti-CSS Barlad 16-10

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile