CSO Pantelimon, Kogalniceanu si CSM Bucuresti, fruntase la mini-rugby

Cursuri de arbitri S rugby la Iasi.

Circuitul National de mini-rugby organizat de Federatia Romana de Rugby, si-a desfasurat cea de a treia etapa sambata si duminica in Bucuresti, pe Stadionul National Arcul de Triumf.

Competitiile au reunit 400 de copii din categoriile U10, U12 si U14. Inscrise la cea mai mica dintre grupe au fost CSO Pantelimon, RC Grivita, CSS Barlad, CSA Steaua, CS Aurora Baicoi, CS Dinamo, ACS Soimii Bucuresti si Palatul Copiilor si Elevilor Ilfov.

Batalia cea mare a rugbystilor sub 10 ani au purtat-o membrii echipelor CSO Pantelimon si CSS Barlad, titlul fiind castigat de reprezentantii Pantelimonului. Pe locul trei in clasament, dupa Barlad care a ocupat pozitia secunda, s-au clasat cei de la Grivita.

In lupta pentru titlul de la U12 au intrat echipele – CS Mihail Kogalniceanu, CSO Pantelimon, CSS Barlad, CSA Steaua, CS Aurora Baicoi, CSM Suceava, AS Valahii Tartasesti, CS Dinamo, CNAV, PCE Ilfov, CS Rugby Sacele.

Finala categoriei i-a adus fata in fata pe cei de la Kogalniceanu si pe Valahii, locul fruntas pe podium revenind primilor. Pe cea de a treia pozitie s-au instalat stelistii.

Categoria U14 i-a reunit in teren pe  CSO Pantelimon, CSM Bucuresti, CSS Barlad, RC Grivita, CSM Campia Turzii, CS Dinamo, CS Triumf, ACS Flamingo, Palatul Copiilor si Elevilor Ilfov.

Pe podium la aceasta grupa de varsta au urcat CSM Bucuresti (locul intai), CSO Pantelimon (locul doi) si CSS Barlad (locul trei).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile