Cupa Mos Craciun 2017 AMRB are loc sambata, 9 decembrie

Rugbyul juvenil se apropie de finalul acestui sezon competitional. Sambata, 9 decembrie, pe Stadionul National de Rugby „Arcul de Triumf”, va avea loc Cupa Mos Craciun 2017 la mini-rugby, organizata de Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti. Competitia este organizata la patru categorii de varsta: U8, U10, U12 si U14.

Meciurile vor avea loc intre orele 10:00 – 13:00, aproximativ 400 de copii urmand sa joace mini-rugby. Cluburile care s-au inscris fac parte din Campionatul Regional Muntenia, printre acestea numarandu-se Soimii, Pantelimon, RC Antonio Jr., Flamingo, CSM, Metrorex, Olimpia.

„Este ultima competitie la nivelul copiilor organizata de Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti in acest an  si dorim ca aceasta ultima competitie sa fie o bucurie pentru toti copii care activeaza in Campionatul Regional Muntenia. Ii asteptam sa vina in numar cat mai mare pentru ca Mos Craciun va fi incarcat cu daruri si plin de suprize. De asemenea, incheind acest an competitional, dorim sa le uram copiilor si parintilor acestora multa sanatatate si un An Nou Fericit”, a declarat Nicolae Sisiu, secretar coordonator al AMRB.

FOTO: CS Aurora Baicoi Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile