Cupa Prietenia la minirugby

CS Dinamo Bucuresti.

Sambata, 23 iunie, de la ora 08.30, in organizarea Centrului de copii si juniori ai Sectiei de rugby din cadrul CS Dinamo Bucuresti, pe stadionul “Velodrom” din incinta Parcului Sportiv Dinamo, s-a desfasurat prima editie a Cupei “Prietenia” la minirugby intre cluburile CS Dinamo Bucuresti si CSO Pantelimon.

Dupa jocuri disputate, in care micii sportivi ai celor doua cluburi au facut risipa de energie cu generozitate, CS Dinamo si-a adjudecat trofee la categoriile U10 si U14, CSO Pantelimon impunandu-se detasat la categoria U12.
La final, odata cu decernarea trofeelor, au fost nominalizati si cativa dintre protagonisti, si ii amintim aici pe Turcuman Denis (CS Dinamo Bucuresti) – cel mai bun jucator si Constantin Mircea (CS Dinamo Bucuresti) – cel mai bun marcator al competitiei. Totodata, merita sa amintim si premierea de catre organizatori a reputatului arbitru Milita Bogdancel care a arbitrat disputele, facandu-se remarcat pentru modul in care se implica in explicarea regulilor jocului cu balonul oval catre micii sportivi.

In incheiere, dorim sa multumim generosului nostru sponsor, fostul international Constantin Tudor, fara al carui sprijin aceasta competitie, probabil, nu ar fi existat. In alta ordine de idei, aceasta competitie poate fi caracterizata printr-o simpla propozitie pe care am auzit-o rostita de un parinte: “Iata ca se poate!

Sursa: www.srugby.ro

Autor: Catalin Enache

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile