Cursuri de arbitri S rugby la Iasi

Cursuri de arbitri S rugby la Iasi.

Federatia Romana de Rugby organizeaza cursuri de arbitri S rugby pentru profesorii de educatie fizica si sport din Municipiul Iasi. Cursurile sunt facute pentru a asigura desfasurarea corespunzatoare a activitatilor din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar si a Olimpiadei Gimnaziilor.

Cursul va avea loc pe 29 februarie 2016, in sala de Informatica a Liceului cu Program Sportiv Iasi (Aleea Gr. Ghica Voda, nr. 28, Iasi), incepand cu ora 14:30. La finalul cursului fiecare participant va primi o diploma de arbitru sau o adeverinta de participare.

„Cursurile organizate de FRR prin sectorul dezvoltare au ca principal scop promovarea rugby-ului la nivel scolar. Cu sprijinul inspectorilor judeteni de specialitate ne dorim sa venim in ajutorul profesorilor care predau S Rugby in scoli. Ne dorim crestem numarul echipelor de S Rugby participante la ONSS si OG si sa reusim sa facem trecerea a cat mai multor copiii catre minirugby”, a declarat Gabriela Surmei Balan, director de Dezvoltare al FRR, Moldova Nord.

Cei care doresc sa se inscrie o pot face la adresa de email silviutibichi@gmail.com.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile