Cursuri de inițiere în arbitraj Level 1 World Rugby la București și Iași

Începutul de an vine cu noi cursuri de inițiere și specializare organizate de Federația Română de Rugby. Astfel, pe 28 ianuarie, la București și Iași, va avea loc un curs de arbitraj Level 1 în formatul World Rugby, curs organizat de către Comisia Centrală de Arbitri. Cursul va începe la ora 10:00, locațiile urmând să fie anunțate ulterior, acestea fiind stabilite în urma numărului de participanți înscriși.

Cei care doresc să facă un prim pas spre cariera de arbitru se pot înscrie la events@rugbyromania.ro, mailul pe care îl trimit urmând să conțină numele, prenumele, vârsta, numărul de telefon, adresa de email, implicarea în rugby (jucător, suporter,profesor de educație fizică, etc.) și localitatea în care doresc să urmeze cursul. Termenul limită pentru înscrierea la curs este 26 ianuarie, ora 14:00.

Cursul este gratuit și va fi susținut de către educatori World Rugby.

Cursanții trebuie să parcurgă înainte de a se prezenta la curs modulele: Legile Jocului (Online), Rugby Ready (Online), Concussion Management for General Public (Online) și Introduction to Match Officiating Pre-level 1 (online), urmând să aibă asupra lor certificatele obținute pentru aceste cursuri.

Condiții preliminare cursului:
1. Legile Jocului (Online)
https://passport.world.rugby/ro/regulamentul-de-joc/

2. Rugby Ready (Online)
https://passport.world.rugby/injury-prevention-and-risk-management/rugby-ready/

3. Concussion Management for General Public (Online)
https://passport.world.rugby/player-welfare-medical/concussion-management-for-the-general-public/concussion-management-for-the-general-public/

4. Introduction to Match Officiating Pre-level 1 (Online)
https://passport.world.rugby/officiating/introduction-to-match-officiating-pre-level-1

Este important ca participanții să vină în echipament sportiv și să aibă asupra lor un fluier. Cursul va avea atât o parte teoretică, cât și una practică. La finalul acestuia, participanții vor primi un certificat World Rugby Level 1.

 

FOTO: Dragoș Pășcăneanu

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile