Dinamo – CSM Bucuresti 26-19, intr-un meci de pregatire

Barbu (stanga) a inscris un eseu pentru Dinamo.

Dinamo a castigat cu scorul de 26-19, o partida amicala disputata in compania celor de la CSM Bucuresti, pe stadionul din complexul Studentesc Tei, din Bucuresti.
Partida a inceput in nota de dominare a CSM-ului, care a inscris in primele minute doua incercari.

Pilierul Nichita Iacob a finalizat o actiune colectiva in minutul 4, iar uvertura Mugurel Sirbu a culcat balonul in terenul advers de tinta, dupa o interceptie pe atacul dinamovist.

In ambele cazuri, Ionut Florea a transformat, astfel ca scorul a devenit 14-0. Pana la pauza, Dinamo a revenit si a inceput sa domine jocul atat pe gramada cat si pe treisferturi.

Alb-rosii au inscris doua incercari, prin Mamoc si Statulescu, prima dintre ele fiind transformata de Curea. Astfel, la pauza, CSM a plecat la cabine cu un minim avantaj de 14-12.

In repriza secunda, dinamovistii au castigat prin omogenitate, ei marcand alte doua incercari, prin Barbu si Merca. Uvertura Curea a inscris de fiecare data puncte suplimentare, astfel ca scorul a devenit 26-14 pentru dinamovisti.

CSM-ul a marcat eseul final, la ultima faza a jocului, cand Gornoava a finalizat o actiune colectiva. Scor final 26-19, iar cele doua formatii sunt gata de startul SuperLigii CEC Bank.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile