Dinamo se califică în Semifinale după victoria cu Tomitanii Constanța

Dinamo vs Tomitanii.

Tomitanii au început tare meciul și au reușit să obțină o lovitură de pedeapsă chiar în startul partidei pe care au transformat-o într-o tușă în terenul de 22 m al dinamoviștilor. Constănțenii au reușit să marcheze prin Pocovnicu, care a și transformat iar constănțenii conduceau cu șapte la zero din minutul cinci.

Dinamoviștii au revenit în atac în următorul minut, au pus presiune pe apărarea constănțenilor, iar căpitanul Cooper Vuna a primit cartonaș galben pentru un antijoc în minutul șase.

Echipa din Ștefan cel Mare a recuperat o margine în propriul teren iar cei doi centrii sud-africani Dylan Schwartz și De-an Ackermann au conlucrat pentru un eseu pe care acesta din urmă l-a reușit. Jondre Williams a trimis pe lângă iar Tomitanii rămâneau cu un avans minim pe tabelă.

Simionescu a creat o nouă fază de atac iar Leighton Van Wyk a culcat balonul în terenul de țintă pentru un nou eseu dinamovist, Williams a trimis din nou pe lângă transformarea.

Minutul 15 a adus un nou eseu pentru dinamoviști, talonerul Sergiu Puescu fiind marcatorul încercării după un mol de margine al alb-roșiilor. Williams a reușit prima transformare din meci, iar Dinamo conducea cu 17 la 7 în minutul 16.

Andrei Toader a primit cartonaș galben în minutul 22.

După o fază analizată de Arbitrul Video, Cardiff Vaega si De-an Ackermann au primit galben în minutul 25.

Dinamo și-a majorat avantajul în minutul 29, din lovitura de pedeapsă a lui Jondre Williams.

Schwartz a reușit o cursă de peste 40 de metri, i-a pasat lui Keeanan Murray care a marcat o nouă încercare, Williams a transformat pentru 27 la 7.

Pocovnicu a redus din ecart cu lovitura de pedeapsă din minutul 32.

Van Wyk a reușit dubla în minutul 35, după o grămadă ordonată a dinamoviștilor din apropierea terenului de țintă al echipei de la malul mării. Williams transformă pentru 34 la 10.

Cu două minute înainte de pauză, Puescu primește cartonaș roșu pentru o lovitură cu capul.

Tomitanii au profitat imediat după acest moment, iar un mol de margine s-a transformat în eseu al cărui autor a fost Florian Ciocoiu. Pocovnicu a transformat din nou și a stabilit scorul pauzei, Dinamo 34, Tomitanii 17.

Repriza secundă a început cu ratarea unei lovituri de pedeapsă de către mijlocașul la grămadă Jondre Williams.

Căpitanul Tomitanilor, Cooper Vuna a primit și el cartonaș roșu pentru un antijoc, iar la faza imediat următoare Williams a mai adus alte trei puncte din lovitura de pedeapsă.

În minutul 50, Dylan Schwartz marchează un nou eseu, Williams ratează transformarea, 42-17.

La jumătatea reprizei secunde, Alex Gordaș a primit și el un cartonaș galben.

De-an Ackermann a înscris un nou eseu în minutul 70, Bowers a transformat din poziție centrală.

Tot Dinamo a pus puncte pe tabelă, Van Wyk, desemnat și Omul Meciului, a reușit tripla în minutul 75, Bowers a semnat cele două puncte adiționale.

Faza din prima repriză s-a repetat, Schwartz a scăpat spre buturile adverse, și deși putea să înscrie, i-a pasat lui Murray care a marcat ultima încercare a Buldogilor.
Bowers a transformat și a stabilit scorul final: Dinamo-Tomitanii, 63 la 17.

Dinamo se califică astfel în semifinalele SuperLigii și va evolua în weekendul următor la Baia Mare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile