Dinamovistii sunt alaturi de Andrei Gaita

Partida pe care echipa Dinamo a sustinut-o miercuri la Timisoara, in SuperLiga CEC Bank, a fost una cu final nefericit pentru trupa alb-rosie. Inchizatorul Andrei Gaita, la un placaj banal, pe finalul meciului, a suferit o grava accidentare, fracturandu-si tibia si peroneul.

Din cauza gravitatii accidentarii, pentru ca pe langa fractura este vorba si de o deplasare , Gaita nu a putut sa se intoarca acasa alaturi de colegii de echipa. El urmeaza sa fie operat luni la spitalul din Timisoara, dupa care clubul dinamovist va cauta o solutie pentru a-l transporta in deplina siguranta la Bucuresti.

Antrenorul sau, Stefan Demici, a declarat ca este o mare pierdere pentru echipa iesirea din circuit a lu Gaita, in conditiile in care jucatorul prinsese o forma excelenta, fiind declarat omul meciului cu Universitatea Cluj.

Conform specialistilor din domeniul medical, Gaita ar trebui sa stea cu piciorul in ghips vreme de sase saptamani, dupa care va urma o perioada de recuperare estimata la minimum trei-patru luni.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile