Doi romani intre cei mai buni placheuri in Amlin Challenge Cup

Dupa incheierea editiei din acest sezon a Amlin Challenge Cup, ERC, organizatorul acestei competitii, a dat publicitatii mai multe statistici foarte interesante.

Astfel, intre primii zece placheuri gasim doi jucatori care au evoluat pentru Lupii Bucuresti. Flankerii Alexandru Mitu (foto) si Adrian Ion au fost inclusi in aceasta ierarhie dupa contabilizarea tuturor placajelor reusite de-a lungul competitiei.

Alexandru Mitu se afla pe locul doi al clasamentului, cu 64 de placaje, in urma lui Yann Brethous, de la echipa franceza Mont de Marsan, care are in cont 69 de placaje. Pe podium se mai afla si James Haskell, de la London Wasps, cu 63 de placaje.

Adrian Ion a reusit exercitiul placajului in 60 de cazuri, performanta care il situeaza pe locul al saselea al topului de specialitate.

Cei doi romani remarcati au format perechea de flankeri la nivelul liniei a treia. Alexandru Mitu, de la CSM Bucuresti, a fost titular in toate cele sase meciuri din grupa preliminara, in timp ce dinamovistul Adrian Ion a evoluat in toate partidele, incepand trei din postura de titular.

 

Clasament.
Clasament.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile

Meciuri test

România - Argentina

03 iulie 2021

România - Scoția

10 iulie 2021

RugbyTV

Nu a fost furnizat un URL valid.

Official Broadcaster

Parteneri principali

Parteneri media

Link-uri utile