Dolce Sport si FRR va invita la Concursul de pronosticuri Six Nations

Six Nations.
Six Nations.

Federatia Romana de Rugby si Dolce Sport organizeaza, in perioada 02 februarie – 16 martie 2013, Concursul de Pronosticuri 6 Nations. Concursul pune la bataie premii la fiecare etapa din turneul 6 Nations.

Concursul se adreseaza telespectatorilor Dolce Sport si va consta din postarea de pronosticuri ale acestora, in legatura cu meciurile transmise de Dolce Sport, cate trei pe etapa.

Modalitatea de desfasurare a concursului

Telespectatorii vor posta pe pagina de Facebook a Federatiei Romane de Rugby, intr-o sectiune rezervata in exclusivitate, pronosticurile cu privire la cele trei meciuri transmise de catre Dolce Sport, din fiecare etapa a 6 Nations. Punctajul se va calcula in felul urmator:

Un pronostic poate fi de felul Anglia – Scotia 25-21. Se vor acorda puncte daca telespectatorul a ghicit echipa castigatoare sau semnul corect (1, X, 2) si in functie de cat de aproape a fost de numarul punctelor marcate de fiecare echipa. Daca un telespectator a pronosticat rezultatul Anglia – Scotia 25-21, iar rezultatul a fost 32-17, atunci se obtin 3 puncte pentru pronosticul in cazul punctelor marcate de Anglia, sase puncte pentru pronosticul punctelor marcate de Scotia si trei puncte pentru indicarea semnului corect. Total 18 puncte.

Detaliem modalitatea de calcul a punctajului pentru pronosticurile referitoare la punctele marcate de fiecare echipa. Daca un telespectator a indicat numarul corect de puncte marcate de catre o echipa, el va obtine 10 puncte. Daca marja este de un punct, adica Anglia in cazul nostru ar fi marcat 24 sau 26 de puncte, atunci telespectatorul ar fi obtinut 9 puncte. Daca marja ar fi fost de doua puncte, Anglia marcatoare a 23 sau 27 de puncte, telespectatorul ar fi adaugat 8 puncte in clasament.

Un scor precis indicat de telespectator, ii poate aduce acestuia un maximum de 23 de puncte, cate 10 pentru ghicirea numarului de puncte marcat de fiecare echipa si 3 puncte, implicit, pentru indicarea corecta a semnului 1, X sau 2.

Un telespectator nu va primi puncte daca marja este de 10 puncte in dreptul unei echipe. Daca Anglia marca 35 de puncte iar pronosticul ar fi fost de 25, atunci telespectatorul nu primeste niciun punct conform acestui criteriu. In schimb, acel telespectator poate castiga puncte daca indica semnul corect al partidei.

Sunt acceptate doar pronosticurile postate sub forma de comentarii in sectiunea special rezervata. Pronosticurile acceptate sunt acelea postate cu cel putin un sfert de ora inainte de inceperea partidei respective. Sunt acceptate si pronosticurile partiale.

Telespectatorii vor cumula puncte de la toate cele trei televizate de Dolce Sport, iar cel care a strans mai multe puncte intr-o etapa este declarat castigator. In cazul in care sunt doi sau mai multi telespectatori cu acelasi numar de puncte, departajarea si desemnarea castigatorului se face prin tragere la sorti, efectuata in direct, in cadrul emisiunii Rugby Show, difuzata miercuri, de la orele 19.00, pe www.rugbytv.ro.

In afara clasamentelor de etapa, se va intocmi si un clasament general, cu aditiune de puncte.

Premii

Federatia Romana de Rugby va pune la dispozitie, sub forma de premii, un balon de rugby, un tricou si o sapca, pentru fiecare etapa, in valoare totala de 150 de lei.

Premiile vor fi atribuite, in aceasta ordine, primilor trei clasati. La finalul competitiei, telespectatorul care a strans cele mai multe puncte, in clasamentul general, va fi desemnat castigatorul concursului de pronosticuri 6 Nations si va primi un premiu special (un tricou de joc al echipei nationale a Romaniei, in valoare de 200 RON, plus doua invitatii la primul meci de pe teren propriu al echipei nationale de rugby a Romaniei ). Se mentine modalitatea de tragere la sorti in cadrul Rugby Show, in cazul in care sunt doi telespectatori cu acelasi numar de puncte.

Dolce Sport si FRR, pe paginile de Facebook, vor da publicitatii clasamentul de etapa si clasamentul general, cel mai tarziu miercuri, dupa incheierea etapei de 6 Nations. Castigatorul unui premiu va transmite de pe contul de Facebook de pe care a participat la concurs, datele sale personale (nume, prenume, CNP) pentru a putea fi identificat si pentru a putea intra in posesia premiului.

Sursa: www.dolce-sport.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile