Două noi cursuri de touch rugby mixt în această săptămână, în țară

Departamentul de Dezvoltare al Federației Române de Rugby continuă seria acțiunilor de promovare a rugbyului, în aceste vremuri speciale acordându-se o atenție deosebită variantei de touch rugby mixt. După ce săptămâna trecută au fost organizate la Bucureși două cursuri de touch rugby mixt pentru antrenor și arbitru, activitatea de inițiere în această formă a rugbyului se mută în provincie. Astfel, în această săptămână, în județele Dâmbovița și Prahova, vor avea loc două workshopuri, coordonate de directorul regional de dezvoltare Muntenia Nord, Florin Bonea.

Acestea se adresează profesorilor, antrenorilor, părinților și copiilor de peste 16 ani care doresc să-și îmbunătățească cunoștintele despre rugby-ul non contact. Cursul va avea o parte de teorie, în care se vor prezenta valorile și principiile ce stau la baza jocului și o parte practică, în care participanții pot arbitra și exersa jocul cu balonul. 

Primul curs va avea loc astazi, 07 octombrie 2020, între orele 15:00 – 18:00, pe Stadionul Dumitru Popescu Tică  din Pucioasa, județul Dâmbovița, toate locurile pentru acest curs fiind deja ocupate.

Cel de-al doilea curs va avea loc vineri, 09 octombrie 2020, la Colegiul Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina, județul Prahova între orele 09:00 și 12:00. Cei care doresc să se înscrie la acest curs trebuie să parcurgă următorul ghid și să facă testul de mai jos.

https://passport.worldrugby.org/beginners_guide/downloads/Beginners_Guide_2019_RO.pdf
https://rugbyready.worldrugby.org/

Înscrierile se fac la adresa de mail florin.bonea@frr.ro.

Cursurile se vor organiza respectând toate normele sanitare în vigoare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile