Două partide în acest weekend în DNS

Divizia Națională de Seniori a luat o pauză pentru ca jucătorii selecționați în echipa națională U20 să se poată pregăti pentru Campionatul European, însă în acest weekend se vor disputa două partide, CSM Bucovina Suceava-RC Grivița și CSU Alba Iulia-CSU Arad.

Partida CSM Bucovina Suceava-RC Grivița este o restanță din etapa a 10-a. Chiar dacă RC Grivița are convocați la lotul național U20 patru jucători, se va deplasa la Suceava în speranța de a face uitată înfrângerea din etapa trecută, chiar pe propriul teren cu CS Năvodari. Pentru bucovineni principala problemă este aceea de a reuși să adune până la ora jocului o echipă competitivă, iar dacă acest lucru se va realiza, partida se anunță una disputată.

CSU Alba Iulia și CSU Arad, fără jucători convocați în lotul de U20 vor disputa patida din etapa a 16-a, din care restul partidelor au fost amânate pentru data de 20 noiembrie. Va fi o întâlnire între ultima, respectiv penultima clasată, chiar și în cazul unui succes CSU Alba Iulia urmând a rămâne în coada clasamentului, cel puțin până la disputarea întregului retur când vom afla concluzia finală.

Divizia Națională de Seniori
Sâmbătă, 30 octombrie
CSM Bucovina Suceava – RC Grivița, stadion Unirea, ora 11.00
Arbitri: Gârbău Mădălin, Bărgăoanu Dragoș, Surmei – Bălan Gabriela
CCOB: Bogdan Budișteanu

CSU Alba Iulia – CSU Arad, stadion Unirea, ora 11.00
Arbitri: Ioniță Virgil, Cojocnean Călin, Răvar Lucian
CCOB: Mihai Irimia

FOTO: RC Grivița Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile