Doua schimbari in primul XV al Lupilor pentru returul cu Calvisano

Sambata Lupii Bucuresti vor dsiputa pe Stadio Peroni mansa retur contand pentru calificarea in European Rugby Challenge Cup impotriva campioanei Italiei, Cammi Rugby Calvisano.

Fata de partida tur disputata la Bucuresti in primul XV vor avea loc doua inlocuiri astfel Constantin Ene il va inlocui pe postul de inchizator pe Cosmin Ratiu, trecut pe banca de rezerve, iar Florin Surugiu va juca titular in locul lui Grigoras Diaconescu ca mijlocas la gramada. Si pe banca de rezerve vor aparea doua nume noi, Silviu Vasiliu si Alexandru Mitu urmand sa fie solutiile pentru inlocuirile in linia intai, respectiv linia a treia.

Lupii Bucuresti pornesc cu un avantaj de cinci puncte dupa succesul obtinut cu rezultatul de 18-13 pe Stadionul National Arcul de Triumf toate punctele echipei noastre fiind marcate de Florin Vlaicu din sase lovituri de pedeapsa concretizate.

Miza partidei este una deosebit de importanta echipa care va trece de aceasta faza a calificarilor urmand sa evolueze in European Rugby Challenge Cup in Grupa a 3-a alaturi de Stade Francais, Newport Dragons si Newcastle Falcons.

Echipa Lupilor Bucuresti care va lupta pentru obtinerea calificarii va fi urmatoarea:
LUPII: 1.Constantin Pristavita, 2.Otar Turashvili, 3.Vlad Badalicescu, 4.Cornel Tatu, 5.Johannes Van Heerden, 6.Viorel Lucaci, 7.Sean Morrell, 8.Ene Constantin, 9.Florin Surugiu, 10.Florin Vlaicu, 11.Ionut Botezatu, 12.Csaba Gal, 13.Robert Dascalu, 14.Florin Ionita, 15.Luke Samoa.
Rezerve: 16.Alexandru Oancea, 17.Mihai Dico, 18.Silviu Vasiliu, 19.Cosmin Ratiu, 20.Alexandru Mitu, 21.Grigoras Diaconescu, 22.Filip Lazar, 23.Robert Neagu.

Partida Cammi Rugby Calvisano-Lupii Bucuresti va avea loc sambata 27 septembrie pe Stadio Peroni si va incepe la ora 20:30 fiind arbitrata de o brigada de arbitri din Franta cu Alexandre Ruiz la centru, ajutat de asistentii Arnaud Blondel si Bruno Gabaldon.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile