Doua victorii ale oaspetilor in Divizia Nationala Seniori

In etapa a X-a din cadrul Diviziei Nationale Seniori s-au disputat doar doua partide din cele patru programate initial, ambele incheiate cu succese ale oaspetilor.

La Suceava, CSM Bucovina a cedat la un scor surprinzartor de mare in fata echipei clasate pe pozitia secunda a clasamentului Stejarul Buzau, oaspetii impunandu-se cu 45-0.

Buzoienii au marcat sapte incercari din care cinci au fost transformate, aceasta performanta aducandu-le si punctul bonus ofensiv, in fata unei echipe sucevene care asa cum recunostea si antrenorul Constantin Vlad a facut cel mai slab joc din actuala editie de campionat.

Cum partida Poli Iasi-CSU AV Arad s-a mamnat pentru data de 3 august, momentan Stejarul Buzau ocupa prima treapta a clasamentului.

La Navodari, echipa gazda care inca nu se regaseste dupa multele accidentari suferite, a cedat cu rezulatul de 22-41 in fata celor de la RC Barlad.

Dupa o partida frumoasa in care s-au marcat zece incercari, barladenii au luat si bonusul ofensiv consolidandu-si locul trei ocupat in clasament.

Pentru CS Navodati, Sandru, M.Zainea si Bejan au fost marcatorii eseurilor,toate transformate de Trandafir, in timp ce pentru invingatori, Tigla a reusit un hat-trick, cate o finalizare in terenul de tinta advers mai avand Balan, Tachel, Andrei si Lupoaie.

RCM Galati si-a adaugat in cont cea de-a doua victorie prin neprezentarea Stiintei Petrosani, echipa din Valea Jiului confruntandu-se cu serioase probleme de ordin financiar.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile