Dubla actiune la Cluj pentru arbitrii, antrenorii si profesorii de sport din zona Transilvania

Sambata, 10 februarie 2018, la Cluj-Napoca, premergator meciului Romania-Germania, Departamentul de Dezvoltare Transilvania impreuna cu Comisia Centrala a Arbitrilor au organizat mai multe evenimente la care au fost implicati arbitrii, antrenorii si profesorii de sport din zona Transilvania.

Pe langa instruirea teoretica condusa de Radu Petrescu si Vlad Iordachescu, arbitrii prezenti si-au sustinut la final testele fizice si teoretice necesare, in vederea reluarii activitatii competitionale care se apropie.

 

Dubla actiune la Cluj pentru arbitrii, antrenorii si profesorii de sport din zona Transilvania

Antrenorii si profesorii de sport au participat la un curs de World Rugby organizat de catre Departamentul Dezvoltare Transilvania Nord, apoi cu totii s-au reunit pentru sedinta de lucru care sa stabileasca coordonatele activitatii de mini rugby pe intregul an. Au spus prezent reprezentantii cluburilor: SCM Timisoara, CSS Bega Timisoara, Warriors Timisoara, Stiinta Petrosani, CSM Sibiu, CSS Soimii Sibiu, Ariesul Mihai Viteazu, CS.Florin Popovici Baia Mare, CSM Campia Turzii, Soimii Campia Turzii, CSS2 Baia Mare si CS.Unversitatea Cluj-Napoca. Au lipsit motivat reprezentantii cluburilor din Oradea si Vadu Crisului.

„A fost o zi plina activitati specifice, aducem multumiri tuturor participantilor pentru efortul depus. Dupa analiza turului de campionat s-au stabilit datele si locatiile de desfasurare ale etapelor din retur, precum si multe alte lucruri organizatorice. Am incercat sa identificam impreuna solutii pentru o mai buna colaboare si transparenta in tot ceea ce facem in regiune. Ne dorim toti sa crestem numarul de participanti, dar si nivelul jocurilor la toate categoriile de varsta in asa fel incat sa putem face pasul cu cat mai multe echipe spre o noua etapa, cea de juniorat. Le dorim un an sportiv plin de reusite, iar pana la inceperea activitatilor oficiale sumtem toti alaturi de Stejari pentru obtinerea obiectivului major, Cupa Mondiala din Japonia”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departament Dezvoltare Transilvania-Nord.

 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile