Dupa o prima repriza buna, Lupii au cedat la Paris

In etapa a V-a din cadrul competitiei European Rugby Challenge Cup, Lupii Bucuresti au cedat in fata lui Stade Francais cu rezultatul de 47-12, desi la pauza francezii conduceau cu doar doua puncte diferenta.

Lupii Bucuresti au inceput curajos si dupa o greseala la sol a parizienilor Vlaicu a marcat dintr-o lovitura de pedeapsa, distanta fiind de 35 de metri fata de butul advers. Replica gazdelor nu a intarziat si Mallet a patruns prin defensiva noastra dandu-i o pasa decisiva lui Sinzelle pentru primul eseu al partidei.

In minutul 13 tabela de marcaj indica rezultatul de 7-6, Vlaicu asumandu-si concretizarea unei tentative de tinta de la 38 de metri dupa care a urmat o presiune fantastica a lui Stade Francais cu lovituri de pedeapsa trimise in margine urmate de moluri astfel venind al doilea eseu marcat de inchizatorul Ross.

La jumatatea primei parti am reusit sa iesim din jumatatea noastra de teren gratie unei penalitati cu castig de teren si am obtinut o noua penalitate din care Vlaicu a redus ecartul. Mai mult chiar acelasi Vlaicu s-a evidentiat inca o data din fata butului si scorul a devenit 14-12 in minutul 26.

Pana la pauza am reusit sa ne aparam atent si sa oprim patrunderile lui Sinzelle, respectiv Mallet pentru ca apoi in minutul 40 Vlaicu sa rateze o lovitura de pedeapsa care ne putea trimite in perioada de odihna in avantaj.

Dupa reluare jocul a avut un alt aspect si dupa ce in minutul 47 Surugiu a vazut cartonasul galben parizienii au marcat trei eseuri profitand de avantajul numeric, Ross, Sinzelle si Camara trecandu-si in cont cate o finalizare in terenul nostru de tinta.

Singura oportunitate de a marca pentru Lupii Bucureresti in partea secunda a fost irosita de Statulescu care a ratat o penalitate, ultimele doua eseuri ale partidei venind de la Ioane si Camara in minutele 67, respectiv 79.

Stade Francais s-a ales dupa acest succes cu punctul bonus ofensiv si va continua lupta pentru calificarea in sferturile de finala in timp ce Lupii Bucuresti vor incerca sa dea o replica pe masura in ultima etapa programata saptamana viitoare cand pe Cluj Arena vor infrunta englezii de la Newcastle Falcons.

Stade Jean-Bouin: Stade Francais-Lupii Bucuresti 47-12 (14-12)
Arbitri: Lylod Linton-Sam Grove-White,Mike Andamson( Scotia)

Au marcat: Sinzelle-2e, Ross-2e, Camara-2e, Ioane-e, Mallet-6tr respectiv Vlaicu-4lp
Cartonas galben: Surugiu

Stade Francais:1.Romain Frou,2.Zurabi Zhvania,3.Adrien Oleon,4.Paul Gabrillagues,5.Juan Cruz Guillemain,6.Nicolas Garrault,7.Mathieu De Giovanni,8.Jonathan Ross, 9.Julien Tomas,10.Vincent Mallet, 11.Djibril Camara, 12.Herman Meyer Bosman, 13.Jérémy Sinzelle , 14.Digby Ioane, 15.Paul Williams.
Rezerve:16.Sofiane Chellat,17.Zak Taulafo,18.Davit Kubriashvili,19.Julien Nibert,20.Matthieu Ugena,21.Julien Dupuy,22.Morné Steyn,23.Hugh Pyle.

Lupii Bucuresti: 1. Petru Tamba, 2. Otar Turashvili, 3. Vlad Badalicescu, 4. Petre Neacsu, 5. Cornel Tatu, 6. Johan van Heerden, 7. Constantin Ene, 8. Razvan Ailenei, 9. Florin Surugiu, 10. Florin Vlaicu, 11. Ionut Botezatu, 12. Csaba Gal, 13. Robert Dascalu, 14. Florin Ionita, 15. Dan Statulescu.
Rezerve: 16. Alexandru Oancea, 17. Silviu Vasiliu, 18. Constantin Pristavita, 19. Onal Agiacai, 20. Mihai Dico, 21. Grigoras Diaconescu, 22. Marian Apostol , 23. Robert Neagu.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile