Eddie Jones l-a intalnit pe Jonny Wilkinson intr-un supermarket si i-a facut o oferta

Apropierea startului in editia 2016 a Turneului celor 6 Natiuni face ca presa din vestul Europei sa dedice spatii din ce in ce mai vaste acestei competitii. Acum, de pilda, in presa britanica se discuta despre intalnirea pe care Eddie Jones, selectionerul echipei Angliei, a avut-o cu Jonny Wilkinson (36 de ani), eroul selectionatei ”Trandafirului” la Cupa Mondiala din 2003. Cei doi s-au vazut intr-un supermarket, intamplator, au mers la o cafea si au stat putin de vorba. Iar Jones i-a facut o oferta fostului mijlocas la deschidere.

Intamplarea cu iz de anecdota a fost istoristita chiar de catre antrenorul australian: ”L-am intalnit intr-un supermarket. Am baut apoi o cafea. Noua ne-ar placea ca el sa faca parte din staff”. Fireste ca nu se mai pune problema ca Wilkinson sa joace, dar Jones si-ar dori ca acesta sa-i ajute in pregatirea jucatorilor care executa loviturile de tinta. O postura care nu ii este straina fostului numar 10, acesta indeplinind acest rol si la RC Toulon dupa ce si-a facut retragerea din activitate. Jones a mai adaugat ca inainte de a-si lua la revedere Wilkinson i-a spus ca merge la… o sesiune de antrenament! Una consacrata, desigur, ”datului la bete”.

In acest moment, staff-ul echipei de rugby a Angliei este compus, pe lângă selectionerul Eddie Jones, din Steve Borthwick (inaintare), Paul Gustard (aparare) si Ian Peel (gramezi ordonate).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile