Efortul inaintarii a adus victoria Farului pe terenul lui Dinamo

Dupa o partida in care Dinamo Bucuresti s-a dovedit a fi un adversar incomod pentru Farul Constanta, marinarii s-au impus, victoria de pe stadionul Florea Dumitrache venind in principal gratie fortei pachetului de inaintare al constantenilor.

Inca din debutul partidei Dinamo a avut sansa de a marca primele puncte insa Nitu a ratat o lovitura de pedeapsa, pentru ca apoi elevii lui Neil Kelly sa incerce gasirea drumului catre terenul de tinta advers fiind opriti de apararea atenta a bucurestenilor.

Pana la jumatatea primei reprize tabela de marcaj a ramas imaculata alb-rosii reusind sa mentina jocul intre cele doua 22-uri in ciuda faptului ca Farul a dominat pe inaintare, Vlaicu fiind cel care a deschis scorul dupa o lovitura de pedeapsa.

Aflata in imposibilitatea de a gasi bresa din defensiva trupei conduse de Stefan Demci, marinarii au ales sa puna presiune asupra acestora si in minutul 24 dupa o alta lovitura de pedeapsa Vlaicu a marit ecartul la 6-0.

Minutul 30 a adus si primul eseu al partidei, dupa o gramada ordonata la 10 metri de terenul de tinta dinamovist inaintarea marinarilor a facut legea si Vueti Baivi a finalizat transformarea lui Vlaicu ducand scorul la 13-0.

Primele puncte in dreptul lui Dinamo au purtat semnatura lui Siotame Manu din lovitura de pedeapsa marcata in minutul 33, insa la ultima faza Farul a marcat o noua incercare, identica cu prima, acelasi Vueti Baivi aflandu-se la finalizare.

Vlaicu a ratat transformarea si dupa primele 40 de minute de joc Farul conducea cu 18-3, o diferenta de scor poate putin prea mare pentru modul in care s-au desfasurat ostilitatile din teren dar care a scos in evindenta pragmatismul marinarilor atunci cand au amenintat terenul de tinta al gazdelor.

Partea secunda a debutat cu o penalitate ratata de Siotame Manu din pozitie foarte buna de pe linia de 22 pentru ca apoi pe contra-atac constantenii sa fie aproape de un nou eseu patrunderea lui Vueti Baivi ducand jocul la cinci metri de terenul de tinta dinamovist.

Gramada ordonata care a urmat a fost castigata de marinari pe repunerea alb-rosilor si acelasi Vueti Baivi a intrat in forta trecandu-si in cont hat-trick-ul , Vlaicu insa a ratat din nou transformarea scorul devenind 23-3 in favoarea Farului.

Jocul s-a echilibrat si Dinamo a aratat o mai mare disponibiliate, in aceste conditii Vlaicu a incercat concretizarea unei penalitati insa a ratat pentru a treia oara din fata butului advers, centrul marinarilor irosind de-a lungul disputei sapte puncte.

In minutul 62 constantenii au ramas in 14 jucatori, Van Neel primind cartonas galben pentru greseli repetate ale alb-albastrilor si dupa sase minute superioritatea numerica a fost concretizata de catre dinamovisti atunci cand o actiune rapida a surprins defensiva oaspetilor, eseul fiind marcat de Cristea.

Nitu a transformat si scorul de 23-10 in favoarea Farului s-a mentinut pana la final chiar daca ultimele zece minute au apartinut alb-rosilor, acestia fiind foarte aproape de un nou eseu.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile