Eforturi zadarnice pentru Paulica Ion in Aviva Premiership

Aviva Premiership

In acest week-end a avut loc penultima etapa a sezonului si in Aviva Premiership. London Irish, echipa romanului Ion Paulica, a pierdut la limita pe teren propriu.

Sale Sharks – Exeter Chiefs: 24-30
Fara moldoveanul Vadim Cobilas, accidentat in ultima partida internationala, contra Germaniei, „rechinii” nu au putut castiga in fata oaspetilor din Exeter, cu toata ca balanta eseurilor a fost egala, 3-3. Sale a inscris prin Bell, min. 33, Lewaravu, min. 67 si Adison, min. 80, in timp ce oaspetii au ajuns in terenul de tinta prin Sestaret, min. 21, Jess, min. 50 si Hayes, min. 78. Toate incercarile au fost transformate. Hodgson pentru gazde, respectiv Mieres, primele doua si Steenson, pentru oaspeti, au pastrat echilibrul. Diferenta pe tabela a fost facuta la capitolul lovituri de pedeapsa. Coechipierii lui Cobilas au inscris o singura data prin acest procedeu, Hodgson, min. 31, in timp ce transformerii oaspetilor au adus 9 puncte: Mieres, min. 8 si 43 si Steenson, min. 75.

Newcastle – Leicester:13-24
„Tigrii” din Leicester au castigat la Newcastle datorita celor trei eseuri reusite de Tuilagi, min. 15, Smith min. 47 si Grindal, min. 73. Gazdele au marcat o singura data, prin Tuipulotu, min. 57. Transformerii au avut si ei duelul lor. Gooperth a transformat eseul gazdelor, dar si doua penalitati in min. 13 si 39. De partea cealalta, Staunton a convertit fiecare eseu al vizitatorilor, reusind in plus si o lovitura de pedeapsa, in minutul 32.

London Irish – Northampton: 20-26
Gazdele l-au lasat pe banca de rezerve pe Paulica Ion pentru debut, lucru care a permis oaspetilor din Northampton sa se distanteze decisiv. Intrarea pe teren a pilierului nostru, produsa in minutul 63, la scorul de 20-3 in favoarea oaspetilor, a dat alta fata pachetului de inaintare al lui London Irish. Din pacate revirimentul gazdelor nu a fost complet, londonezii pierzand la o diferenta de 6 puncte. Gazdele au reusit doua eseuri, prin Thorpe, min. 65 si Mapusua, min. 69. Homer a transformat ambele incercari, dar si doua penalitati, in minutele 28 si 31. Northampton, care se pregateste si de semifinala Heineken Cup, unde va juca impotriva lui Perpignan, s-a bazat pe inspiratia aripii Ashton, care a inscris doua incercari in min. 20 si 58. Transformerul Myler si-a facut datoria, convertind eseurile si aducand puncte din alte patru lovituri de pedeapsa, in min. 33, 41, 53 si 74. Coechipierii lui Paulica Ion au pierdut, in urma acestui esec, posibilitatea de a juca semifinala Aviva Premiership.

London Wasps – Bath: 10-43
Victorie categorica a oaspetilor care au avut un Biggs in zi mare pe flanc. Aripa de treisferturi a celor din Bath a reusit un „hattrick” inscriind in minutele 4, 27 si 49. Pana la 6, seria eseurilor oaspetilor a fost completata de Banahan, min. 35 si 55 si Cannaro, min. 65. Vesty a transformat toate eseurile si o lovitura de penalitate, in minutul 24. Cele 10 puncte ale amfitrionilor se datoreaza lui Simpson, care a marcat un eseu in minutul 61, pe care apoi l-a si transformat, dar si loviturii de pedeapsa a lui Walder, din minutul 32.

Saracens – Gloucester: 35-12
Victorie clara a gazdelor care au dominat raportul eseurilor, 4-2. Incercarile lui Saracens poarta semnaturile lui Brits, min. 20, Joubert, min. 29, Stevens, min. 43 si Strettle, min. 78. Goode a transformat in minutele 21, 44 si 79 si a adus puncte prin loviturile de pedeapsa din minutele 40, 49 si 55. Oaspetii au marcat prin Simpson-Da, min. 33 si Trinder, min. 64, ultima incercare fiind transformata de Mills.

Leeds Carnegie – Harlequins: 3-38
O partida dominata cu autoritate de gazde, care nu au avut nicio emotie in a acumula punctele puse in joc. Singura schimbare de tabela in dreptul gazdelor s-a produs in minutul 50, cand Lewis-Prat a transformat o lovitura de pedeapsa. In rest, punctele s-au strans doar in dreptul echipei vizitatoare, care a marcat 5 eseuri: Care, min. 17, Gray, min. 21, Turner-Hall, min. 43, Easter, min. 62, Brown, min. 77. Toate incercarile au fost transformate de Evans, primele patru, si Clegg. Scorul final s-a conturat si in urma dropgolului realizat de Care, in minutul 60.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile