Evolutii bune ale viitorilor adversari ai Stejarilor in partidele test

Sambata au avut loc o serie de partide test in care pe teren s-au aflat si viitorii adversari ai Stejarilor, astfel Georgia a invins la scor Canada, tot de o maniera categorica impunandu-se si Germania in fata Braziliei in timp ce Samoa a contribuit prin evolutia sa la spectacolul de pe Murrayfield in care s-au consemnat 11 eseuri, iar Tonga a cedat in disputa cu Barbarians.

Urmatorul adversar al Stejarilor va fi Samoa cea care a intalnit Scotia pe Murrayfield, dupa o partida spectaculoasa in care raportul eseurilor a fost de 6-5 in favoarea ciulinilor, acestia s-au impus cu rezultatul de 44-38. Pentru echipa din Insulule Pacificului, Tim Nanai-Williams a marcat un eseu, cinci transformari si o lovitura de pedeapsa, celelate incercari avandu-i ca autori pe Josh Tyrell, Piula Fa’asalele, Kieron Fonotia si Ofisa Treviranus.

In aceasta partida antrenorul Titimaea Tafua a utilizat urmatorul lot de jucatori: 1.Jordan Lay, 2.Manu Leiataua, 3.Donald Brighouse, 4.Josh Tyrell, 5.Chris Vui, 6.Piula Fa’asalele, 7.TJ Ioane, 8.Jack Lam, 9.Pele Cowley, 10.Tim Nanai-Williams, 11.David Lemi, 12.Rey Lee-Lo, 13.Kieron Fonotia, 14.Paul Perez, 15.Ahsee Tuala. Rezerve:16.Motu Matu’u, 17.James Lay, 18.Hisa Sasagi, 19.Fa’atiga Lemalu, 20.Ofisa Treviranus, 21.Melani Matavao, 22.AJ Alatimu, 23.Alapati Leiua.

Dupa Samoa, Stejarii vor primi pe Stadionul National Arcul de Triumf vizita celor din Tonga care si-au inceput parcursul in Emisfera de Nord cu o partida impotriva echipei Barbarians. Intalnirea a vut loc la Limerick si Barbarians a castigat gratie unei penalitati marcate in plus, raportul eseurilor fiind egal 4-4. Pentru Tonga incercari au marcat Sione Vailanu dubla, Atieli Pakalani si Fotu Lokotui, doua transformari reusindu-le Sonatane Takulua.

Pe Dinamo Arena din Tbilisi, Georgia a invins Canada cu 54-22, Lelos reusind sa inscrie nu mai putin de sase incercari nord-americanilor care au strapuns doar in trei randuri defensiva adversa. S-a remarcat fundasul Soso Matiashvili,
aflat doar la a patra selectie, acest fiind autorul a 34 de puncte din doua eseuri, sase transformari si patru penalitati, iar procentajul tentativelor de tinta reusite a fost de 100%.

Pentru Georgia au debutat Giorgi Kveseladze si Mirian Modebadze, ambii jucatori in competitia interna la Armazi, respectiv AIA Kutaisi. Aceasta a fost cea mai consistenta victorie a georgienilor in confruntarile cu Canada, alaturi de Soso Matiashvili pe lista marcatorilor mai regasindu-se Giorgi Nemsadze, Levan Chilachava, Merab Sharikadze si Karlen Asieshvili.

Germania s-a impus si in cea de-a cincea partida directa impotriva Braziliei, 45-12, pe Bruno-Plache-Stadion din Leipzig. Trupa lui Kobus Potgieter a marcat sapte eseuri prin Marcel Coetzee, Samy Fuchsel, Jaco Otto, Ayron Schramm dubla, Nikolay Klewinghaus si Dash Brber iar acum se pregateste de o confruntare mult mai dificila in compania Statelor Unite.

In duelul dintre cele doua emisfere, Anglia a invins Argentina, Italia a trecut de Fiji in timp ce Australia s-a impus la Cardiff, iar All Blacks pe terenul Frantei. Performera Emisferei de Nord a fost Irlanda care a reusit cea mai consistenta victorie in fata Africii de Sud din istoria confruntarilor directe, un 38-3, cu patru incercari pentru verzi si doar o tentativa de tinta in contul Springboks.

Rezultate inregistrate in partidele test disputate pe 11 noiembrie:
11.11.2017, Tbilisi, Dinamo Arena: Georgia-Canada 54-22
11.11.2017, Leipzig ,Bruno-Plache-Stadion: Germania-Brazilia 45-12
11.11.2017, Catania, Stadio Angelo Massimino: Italia-Fiji 19-10
11.11.2017, Edinburgh, Murrayfiled: Scotia-Samoa 44-38
11.11.2017, Londra, Twickenham: Anglia-Argentina 21-8
11.11.2017, Cardiff, Millennium: Tara Galilor-Australia 21-29
11.11.2017, Dublin, Aviva Stadium: Irlanda-Africa de Sud 38-3
11.11.2017, Paris, Stade de France: Franta-Noua Zeelanda 18-38

FOTO: Ian Rutherford/PA via AP

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile