Exeter, lider inainte de marele derby

Exeter, lider inainte de marele derby.
In acest week-end a avut loc etapa a 17-a a campionatului englez de rugby, Aviva Premiership.
Bath a invins in extremis pe Newcastle cu 21-19, Rokoduguni reusind doua eseuri in 7 minute. De partea cealalta, Vickers a fost autorul unei incercari.
Worcester a consemnat singura victorie in deplasare, 21-15 pe terenul lui Harlequins. Olivier si van Velze au marcat doua eseuri in favoarea invingatorilor.
Exeter a castigat destul de dificil meciul cu Northampton, 20-12. Victoria s-a conturat dupa incercarea lui Woodburn, care a anihilat eseurile lui Dickson si Pisi, din prima repriza.
London Wasps a facut scorul etapei, dupa un categoric 39-12 cu Sale Sharks. Piutau, Miller,Johnson, Gooperth, Wade respectiv Seymour si Briggs sunt eseurile partidei.Leaota, de la oaspeti, a vazut rosu pe final, in minutul 73.
London Irish este in usor reviriment, dupa 23-18 cu Gloucester. Aulika si Cowan pentru gazde, Laidlaw si Trinder sunt cei care au culcat balonul in terenul advers de tinta.
In meciul derby, Leicester Tigers a castigat cu Saracens, 21-13. Burns si Goneva au reusit incercari pentru tigri, iar Goode pentru fostul lider. Spre final, dropgolul realizat de Burns i-a scos pe oaspeti din marja bonificatiei defensive si a asigurat victoria lui Leicester.
In aceasta runda s-au acordat un bonus ofensiv (London Wasps) si trei bonusuri defensive (Newcastle,Harlequins si Gloucester).
Clasament:
1. Exeter 59
2. Saracens 57
3. London Wasps 53
4.Leicester 49
5. Northampton 46
6. Harlequins 43
7. Gloucester 38
8. Sale 38
9. Bath 33
10. Worcester 30
11. Newcastle 22
12. London Irish 17
FOTO: Peter Cziborra/Reuters

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile