FRR transmite condoleante familiei celui care a fost Andrei Anghel

Andrei Anghel

Andrei Anghel a incetat din viata joi, 03 martie 2011.

Anghel a fost antrenorul echipei de rugby Dunarea Giurgiu si director adjunct al Liceului de Marina din Giurgiu cu clasa de rugby.
S-a nascut la 12 Februarie 1937. A jucat rugby la Politehnica Iasi si a fost antrenor al echipei de rugby Dunarea Giurgiu (1969-1990) cu care a promovat in Divizia A in 1987.

FRR transmite sincere condoleante familiei celui disparut.

„Mosu” a scos jucatori de valoare pe banda rulanta, printre acestia numarandu-se Florea Opris, Ion Somodi, Oane Profir, Calea Vasile, Marian Padureanu, Constantin Vasilache si Nicolae Ungureanu – toti componenti ai echipelor nationale.

“Am inceput sa joc rugby la liceul de Marina din Giurgiu in promotia 1982-1986 si absolut toata lumea din clasa juca rugby. A fost un om deosebit care a stiut intotdeauna sa ne trezeasca in suflet acea dragoste pentru rugby si acel respect pe care il intalnesti numai pe dreptunghiul de iarba dintre buturi. Oameni ca el se nasc rar si atunci cand mor lasa in inimile tuturor un imens gol. Pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce m-a invatat ii multumesc inca odata si va ramane pentru totdeauna in sufletul meu primul si unicul meu antrenor”, a declarat Directorul Regional de Dezvoltare al FRR, Nicolae Ungureanu, fost elev al lui Andrei Anghel.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile