Giuseppe Vivarini va arbitra partida Spania-Romania

Giuseppe Vivarini.
Giuseppe Vivarini.

Sambata, 23 februarie la Gijon, Stejarii vor intalni Spania in cea de-a treia partida contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor, editia 2013.

Pentru acasta disputa a fost desemnata sa oficieze o brigada de arbitri din Italia, avandu-l la centru pe Giuseppe Vivarini.

Vivarini este un arbitru de bun augur pentru noi, el fiind cel care a condus anul trecut partida dintre Lupii Bucuresti si Agen, incheiata cu o frumoasa victorie a baietilor nostri, rezultat 25-22, in cadrul AMLIN Challenge Cup.

In varsta de 33 de ani, arbitrul nascut in Padova s-a facut remarcat in Campionato Eccellenza si Liga Celtica, fiind prezent si la Campionatul Mondial rezervat juniorilor care a avut loc in 2011.

In Liga Celtica a debutat anul trecut, iar la sfarsitul saptamanii trecute a arbitrat partida surpriza a rundei in care Connacht a dispus de Ospreys, iar in AMLIN Challenge Cup, pe langa intalnirea amintita dintre Lupii Bucuresti-Agen, a mai condus disputa Gernika-Worcester Warriors.

Din 2011 a fost delegat sa conduca partide test, debutul fiind o partida contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor divizia 2A, intre Belgia si Cehia.

Vivarini are de asemenea in palmares doua dispute contand pentru competitia Six Nations rezervata juniorilor, anul trecut conducand disputa Irlanda U20-Franta U20, iar in acest an pe cea dintre Scotia U20 si Franta U20.

Filippo Navarra si Francesco Lento, ambii din Udine, vor fi cei doi arbitri asistenti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile