Harlequins si Leicester Tigers s-au calificat in finala Aviva Premiership

Aviva Premiership.

Harlequins au invins Northampton Saints in semifinala campionatului englez, scor 25-23 si ajung in finala Aviva Premiership. Stadionul Twickenham a oferit un adevarat spectacol, Nick Evans fiind cel care a adus victoria echipei Harlequins, dupa o transformare reusita in minutul 77. Sase lovituri de pedeapsa a inscris Evans, la fel ca si adversarul sau Ryan Lamb.

Ambele echipe au reusit cate un eseu, Harlequins prin Joe Marler si Northamptons Saints prin Lee Dickson. Diferenta a facut-o transformarea ratata de Lamb si reusita de Evans.

Harlequins intaleste in finala echipa Leicester Tigers, dupa ce acestia au invins Saracens cu scorul 24-15. Tigers joaca a opta finala consecutiva in Aviva Premiership.

Saracens deschid scorul printr-o lovitura de pedeapsa a lui Owen Farrell in minutul 6. Acesta a adus toate cele 15 puncte ale echipei, prin cinci lovituri de pedeapsa. Tigers se impun clar si reusesc sa marcheze doua eseuri prin Alesana Tuilagi, in minutul 21 si prin Steve Mafi in minutul 48. Ford transforma o singura data, dar revanseaza cu patru lovituri de pedeapsa.

Finala campionatului englez se va juca pe 26 mai pe stadionul Twickenham din Londra.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile