Hotararile Biroului Federal din 04.12.2015

Voteaza superlativele anului 2015!

1. Membrii Biroului Federal au luat la cunostinta rapoartele privind participarea Romaniei la Rugby World Cup 2015. Acestea au fost prezentate de antrenorul Lynn Howells si Managerul de Inalta Performanta, Daniel Mitrea. (vezi raport aici)
2. Membrii Biroului Federal au aprobat programul competitional intern si international, juniori si seniori, pentru 2016/2017
3. Membrii Biroului Federal au amanat decizia referitoare la acest punct pentru urmatoarea sedinta a BF, respectiv analiza spre aprobare a componentei largite a loturilor nationale de juniori si seniori pentru anul 2016
4. Membrii Biroului Federal au aprobat formula competitionala a SuperLigii CEC Bank editia 2016/2017 conform propunerii elaborate la sedinta managerilor din SuperLiga si DNS din 23.11.2015. Fata de propunerea managerilor, membrii BF au hotarat ca in sezonul competitional 2016/2017 echipele participante in SuperLiga, Cupa Romaniei si Cupa Regelui sa poata folosi 8 jucatori straini pentru echipa nationala, din care 6 activi in teren si doi jucatori care pot fi trecuti pe anuntul oficial de meci ca rezerve. Din sezonul competitional editia 2017/2018 numarul jucatorilor straini va fi redus la 6 jucatori. Domnul Lucian Lorin si domnul Nicolae Manolache s-au opus numarului de jucatori straini propus. (vezi propunerea aici)
5. Membrii BF au aprobat afilierea provizorie a ACS Amicii Suceava, urmand ca la urmatoarea Adunare Generala sa fie facuta afilierea definitiva. (vezi solicitarea aici)
6. Membrii Biroului Federal au aprobat modificarea propusa de Dep. Competitii privind articolul 9 al RSTJR si au decis respingerea propunerii de modificare a articolului 62 (vezi propunerea aici)
7. Membrii Biroului Federal au aprobat ambele propuneri ale CCA, prima privind protocolul comotiilor si cea de a doua referitoare la nominalizarea lui Vlad Iordachescu ca responsabil de pregatirea cadrelor didactice rugby – tag (vezi adresa aici)
8. Membrii Biroului Federal au decis transmiterea solicitarii sportivului Ignea Nicu de transferare de la CSU Cluj la CS Politehnica Iasi la Comisia pentru Statutul si Transferul Jucatorului.
9. Membrii Biroului Federal aproba solicitarea CSU Cluj privind transferul sportivului Buzas Roland de la CSS 2 – CNE Baia Mare la CSU Cluj, fara plata taxei de transfer intersezon. Cea de a doua solicitare a adresei, privitoare la valoarea taxelor de transfer (eliminarea/diminuarea) a fost respinsa de catre membrii BF. (vezi solicitarea aici)
10. Membrii Biroului Federal au aprobat solicitarea CSO Pantelimon privind transferul sportivului Voicu Catalin Ionut de transfer de la CSM Olimpia Bucuresti la CSO Pantelimon, fara taxa de transfer intersezon, intrucat acesta nu a participat in ultimele 12 luni la nicio competitie organizata de federatie, iar vechiul club nu are echipa la categoria sa de varsta. (vezi solicitarea aici)
11. Membrii Biroului Federal au redirectionat solicitarea sportivului Boscu Ionut de transfer de la ACS Viitorul Domnesti la CT Dinicu Golescu, fara plata taxelor, in timpul sezonului competitional catre Comisia pentru Statutul si Transferul Jucatorului de Rugby. (vezi solicitarea aici)
12. Membrii Biroului Federal au aprobat organizarea Galei Rugbyului Romanesc in luna decembrie a anului curent.
13. Membrii Biroului Federal au aprobat Manualul Circuitului National de Mini-Rugby 2015/2016 (vezi manualul aici)
14. Diverse :
– Biroul Federal a luat la cunostinta schimbarea denumirii clubului LPS Constana in LPS « Nicolae Rotaru » Constanta (vezi instiintarea aici)
– Biroul Federal aproba acordarea titlului de Maestru al Sportului dlui Mihai Apostolide, cu respectarea legislatiei (vezi solicitarea aici)

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile