In DNS se contureaza deja numele participantelor in Play-Off si Play-Out

Etapa a XIII-a a Diviziei Nationale Seniori a programat partide interesante, in urma rezultatelor inregistrate numele echipelor participante in Play-Off respectiv Play-Out incepand sa prinda contur.

Astfel RC Barlad si-a ingreunat viata prin infrangerea suferita la Galati, acolo unde gazdele s-au impus cu 35-22 dupa ce barladenii conduceau la pauza cu 15-12.

Galatenii au marcat sase incercari prin Stanescu, Trandafir respectiv Estoica si I.Constantin cate o dubla, Partenie reusind o transformare si Marin o penalitate.

In aceste conditii pentru RC Barlad partida cu CSU AV Arad din ultima etapa a sezonului regulat este decisiva avand in vedere ca aradenii mai au de disputat si o restanta la Iasi, iar in situatia in care acestia ar castiga ambele dispute cu bonus ofensiv locul barladenilor in Play-Off ar fi amenintat.

Stiinta Petrosani si-a asigurat prezenta in Play-Off, Florile de colt castigand greu in fata celor de la CSM Bucovina Suceava cu rezulatul de 33-28, dupa ce studentii din Valea Jiului au condus cu 13-0 pentru ca apoi sa se vada condusi cu 20-13.

Echipa antrenata de Alexandru Lupu, care s-a aflat si in teren, a inscris patru incercari, Daniel Ivan si Lucian Muresan reusind cate o dubla.

Echipa lui Constantin Vlad a evoluat la Petrosani in conditii speciale, neavand destui jucatori specializati pentru linia intai sucevenii evoluand pe toat durata partidei in 14 jucatori iar pe final in 13 dupa un cartonas galben primit in minutul 72.

La Arad, gazdele nu au reusit sa faca fata liderului clasamentului Stejarul Buzau si au cedat cu 45-10 dupa ce la pauza tot oaspetii conduceau cu 31-10. Victoria buzoienilor s-a conturat dupa cele sapte eseuri marcate din care cinci au fost transformate, aradenii replicand printr-o incercare, o transformare si o lovitura de pedeapsa.

Poli Agro Iasi nu a avut emotii in fata celor de la CS Navodari impunandu-se cu 62-10, dupa ce in pauza conducea cu 29-0.

Iesenii au marcat 11 eseuri prin Nistor, Giusca, Plai, Butnariu, Cremetchi pentru ca Bunea si Cernescu sa reuseasca cate o dubla, Ignea transformand sase din reusitele colegilor lui.

Pentru echipa de la malul marii, CS Navodari, I.Prodat a marcat un eseu, Trandafir o transformare si Zainea o lovitura de pedeapsa.

Foto: Petre Artene

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile