In Muntenia conduc Soimii, CSO Pantelimon si Valahii Tartesti

Pe 9 si 10 mai copiii de la U10. U12 si U14 au disputat o noua etapa a Campionatului Regional Muntenia.

Intre cei mai mici participanti s-au situat pe prima pozitie Soimii, urmati de sportivii de la RC Antonio Jr. Locul trei a apartinut Olimpiei, secondata de Victoria Cumpana si de Aurora Baicoi. Locul sase a fost cucerit de Rugby Sacele, cel de al saptelea de CSO Pantelimon, pe opt clasandu-se Flamingo si pe noua RC Grivita.

La U12 conduce Pantelimonul, pe a doua treapta a podiumului situandu-se RC Antonio Jr si pe cea de a treia CS Dinamo. Clasamentul continua cu RC Brasov, RC Grivita, CSM Olimpia, Victoria Cumpana, Soimii Bucuresti, Aurora Baicoi si CSS CSA Steaua.

Cei mai experimentati jucatori ai Campionatului, apartinand categoriei U14, s-au intalnit pe 10 mai, iar in competitie s-au impus Valahii Tartasesti. Locul doi apartine CS Aurora Baicoi, iar cel de al treilea celor de la CSO Ovidiu. Pe pozitia a patra s-au clasat jucatorii de la CSM Olimpia, urmati de Rugby Sacele, CS Dinamo si PCE Ilfov. Clasamentul se continua cu CSO Pantelimon, Mihail Kogalnicenu, CSS CSA Steaua, CNAV si Triumf Soimii.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile