Jucatorii World Rugby Nations Cup, in vizita la Casa de Copii „Sfantul Nicolae”

Copiii de la Casa de Copii Scolari nr. 12 „Sfantul Nicolae” au primit astazi vizita unor oaspeti deosebiti. Jucatori ai celor patru echipe participante la World Rugby Nations Cup i-au invatat pe micuti regulile de baza ale jocului de rugby. S-a lucrat pe ateliere, iar copiii au avut ocazia sa se familiarizeze atat cu sportul cu balonul oval in genere, cat si cu stilurile diferite ale fiecarei echipe.

Din partea Romaniei au fost prezenti la aceasta actiune de legacy Andrei Ursache si Alexandru Porojan, care i-au antrenat pe participanti in jocuri distractive, observand si cativa potentiali viitori jucatori.

O prezenta activa la vizita de la Casa de Copii Scolari „Sfantul Nicolae” a fost presedintele Federatiei Romane de Rugby, Haralambie Dumitras: „Suntem onorati sa putem oferi copiilor cateva ore placute si poate sa le sadim in inimi dragostea de rugby care sa-i faca viitori sustinatori ai Stejarilor. Pe de alta parte, am constatat cu bucurie ca jucatorii au apreciat si ei experienta, apropiindu-se de fiecare dintre copiii participanti.”

World Rugby Nations Cup se bucura in acest an de participarea Namibiei, Spaniei, Argentinei XV si Romaniei, duminica fiind programate ultimele doua partide. De la ora 17:00 pe Stadionul National Arcul de Triumf se vor infrunta Spania si Namibia, de la ora 20:00 duelandu-se Romania si Argentina XV. Ambele meciuri pot fi vizionate in direct pe TVR 3 si Rugby TV, cel al Romaniei urmand sa fie difuzat si in reluare pe TVR 2, de la 22:30.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile