La Barlad va avea loc pe 17 decembrie un curs pentru antrenori si unul pentru preparatori fizici, ambele certificate World Rugby

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu World Rugby va organiza pe 17 decembrie, la Barlad, un curs Level 1 pentru antrenori si unul pentru preparatori fizici, pentru a veni astfel in sprijinul cluburilor de copii si juniori din zona Moldova. Cele doua cursuri sunt gratuite si vor avea loc in sala de conferinte a Hotelului CSS Barlad, incepand cu ora 11:00.

Cursurile se adreseaza in special antrenorilor de minirugby si de juniori, dar si celor ce doresc sa dobandeasca mai multe cunostinte despre principiile jocului de rugby si antrenarea lor, despre o pregatire fizica eficienta si etapele planificarii acesteia in functie de momentul competitiei.

Cursul este bazat pe educatie non-formala, este dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor teoretice si practice. De aceea, pentru o mai buna desfasurare a partii practice, cursantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv.

Persoanele care doresc sa participe trebuie sa completeze cateva teste on-line inainte de sosirea la curs:
1. http://rugbyready.worldrugby.org/index.php
2. https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO

Lectori vor fi traineri certificati World Rugby, Florin Tasca – World Rugby Strength & Conditioning, Marius Secuianu si Ciprian Popa – educatori World Rugby Coaching.

Inscrierile se fac la adresa de email marius.secuianu@yahoo.com sau cippopa2002@yahoo.com, data limita a inscrierii fiind 13 decembrie, ora 16:00. De asemenea, cei care doresc sa participe trebuie sa trimita pana la momentul inceperii cursurilor certificatele World Rugby de absolvire a celor doua module mai sus mentionate.

Locurile sunt limitate si inscrierea se efectueaza in ordinea trimiterii mailurilor de confirmare a participarii.

La final, cursantii care intrunesc competentele necesare corespunzatoare specificatiilor World Rugby vor primi diplome atestate World Rugby Level 1 – Strengh& Conditioning si Coaching.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile