La Cluj va avea loc pe 25 martie, „Trofeul Transilvania Nord” la mini-rugby

Departamentul  Dezvoltare-Cercetare Transilvania Nord  are placerea de a  invita echipele interesate  la competitia de mini-rugby, care se va desfasura in ziua de 25 martie 2017 in Parcul Sportiv Dr.I.Hatieganu din Cluj-Napoca incepand cu orele 10.30.

Competitia este dotata cu “Trofeul Transilvania Nord” si se desfasura pe trei categorii de varsta: U8, U10 si U12. In continuarea  acesteia copiii pot vedea meciul din SuperLiga CEC BANK dintre “U” Cluj-Steaua Bucuresti precum  si  meciul din DNS dintre CS Manastur- Stiinta Petrosani.

“Este o ultima repetitie inaintea returului din Campionat Regional Transilvania care va debuta pe data de 2 aprilie 2017 la Campia Turzii. Pana in prezent au confirmat echipe precum: CS.Florin Popovici din Baia Mare, CS.Olimpic Vadu Crisului, CSS Viitorul Cluj-Napoca, CSM Sibiu si RC.Ariesul Mihai Viteazu, dar lista este deschisa. Multumim anticipat UBB Cluj Napoca pentru sprijin, oferindu-ne terenul de joc, dar si sponsorilor SC ELBORIS COM SRL si altii, prin intrermediul carora vom putea oferi tuturor copiilor echipament sportiv, cupe, diplome, material logistic, dar si multe dulciuri”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departamentului Dezvoltare – Cercetare Transilvania-Nord.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile