Leighton Hodges va conduce partida cu Statele Unite ale Americii

Leighton Hodges.

Pentru partida cu Statele Unite de pe 24 Noiembrie a fost desemanta o brigada galezo-scotiana cu Leighton Hodges la centru si Andrew McMenemy respectiv Ian Davies, asistenti.

Leighton Hodges este un arbitru galez, nascut pe 25 Noiembrie 1976. In 2010 si-a facut debutul in liga celtica, Rabo Direct Pro 12, iar din acest an va conduce partide test.

De fapt, debutul sau in jocurile test s-a consemnat pe 9 Noiembrie, cand a condus partida dintre Rusia si Statele Unite. In acest sezon al Pro 12 a condus cinci partide printre care si derby-ul Leinster-Munster. A fost delegat de asemenea in primele doua etape ale Heineken Cup sa conduca jocurile Zebre-Connacht si Treviso-Toulouse.

Andrew McMenemy este un scotian care a debutat in partide test chiar la o disputa a Stejarilor. S-a intamplat in 2009, atunci cand a condus intalnirea de la Tbilisi din cadrul Cupei Europene a Natiunilor, dintre Georgia si Romania, incheiata cu rezultatul de 28-23.

In acest sezon a arbitrat trei partide din liga celtica si a debutat in competitiile continentale in partida dintre Rovigo si Perpignan, din cadrul Amlin Challenge Cup.

Ian Davies este un galez care oficiaza de asemena in liga celtica avand trei partide conduse in acest sezon. A debutat in Amlin Challenge Cup in acest sezon cand a fost desemnat sa conduca in primele doua etape jocurile Grenoble-Cavalieri Prato si Worcester-Rovigo.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile