„Lupii Cornu” revin in cantonament la Cornu

Echipa Centrului de Pregatire a Juniorilor din cadrul Federatiei Romane de Rugby, “Lupii Cornu”, se va reuni duminica, 8 ianuarie,  la Cornu (jud. Prahova), pentru a relua pregatirea centralizata. Cei 26 de copii au avut  timp de doua saptamani vacanta scolara, urmand ca de luni, 9 ianuarie, in paralel cu  scoala sa reinceapa antrenamentele.

„In primele zile vom pune accent pe readaptarea organismului la efort, pe tehnica individuala si cea de compartiment. Baietii au avut  planuri individuale de antrenament, sa vedem si cat au respectat din ele. Va trebui sa acceleram un pic cu pregatirea in ce priveste partea fizica pentru ca intre 4 si 11 februarie vom pleca intr-un cantonament”, a declarat Adrian Costache, Director tehnic al Centrului de Pregatie a Juniorilor de la Cornu.

Participanta in premiera la competitiile interne in sezonul 2016-2017, echipa „Lupii Cornu” a terminat pe primul loc atat la rugby 10, cat si la rugby 7, categoria U17. „Pentru noi au fost niste rezultate neasteptate, doream sa fie asa, insa eram destul de  realisti avand in vedere ca lucram cu o grupa de incepatori in ale rugbyului, o grupa cu care am pornit la drum in septembrie 2015.  Este o generatie buna, suntem bucurosi ca avem doi jucatori convocati la lotul de U18, desi ei sunt nascuti 2000, pe George Adrian,  linia a II-a si nr. 8 si pe Jipa Danut, nr. 10. In plus, in vederile antrenorilor de la lotul de U17 al Romaniei avem inca opt  jucatori. Este o satisfactie in primul rand acest lucru pentru noi pentru ca rezultatele au aparut destul de repede si in plus, ne  motiveaza pentru viitor”, a spus Costache.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile