Meciuri echilibrate in runda a doua din Aviva Premiership

Aviva Premiership

Etapa a doua din Aviva Premiership a programat jocuri extrem de interesante, incheiate cu rezultate surprinzatoare.

Sale Sharks – London Irish 30-29.
Cu pilierul moldovean Vadim Cobilas doar rezerva, rechinii s-au impus la doar un punct diferenta, dupa un spectacol rugbystic veritabil. Thomas, Gaskeel si Peel au inscris eseuri pentru Sharks, iar MacLeod le-a transformat. Acelasi MacLeod a inscris doua lovituri de pedeapsa, iar Miller a adus 3 puncte din penalitate. London Irish a marcat prin Paice si Joseph, eseuri transformate de Homer, cel care a mai reusit si cinci lovituri de pedeapsa.

Harlequins – Northampton 26-13.
Meci foarte echilibrat in care totusi Northampton a fost departe de forma aratata sezonul trecut. Gazdele au marcat un eseu in plus, lucru care s-a dovedit suficient pentru asigurarea succesului. Punctele lui Harlequins au fost marcate de Gray si Moore, eseuri, plus Evans, doua conversii si patru penalitati. Oaspetii au punctat prin eseul lui Tonks, transformarea lui Myler si penalitatile lui Myler si Lamb.

Gloucester – Worcester 29-8.
Partida cu cea mai mare diferenta pe tabela s-a disputat la Gloucester, unde gazdele au avut doar un eseu in plus la statistici. Altfel, superioritatea gramezii a creat posibilitatea transfomeurului Taylor sa inscrie de patru ori din lovituri de pedeapsa. Burns a executat si el bine o penalitate, iar May si Voice au inscris eseuri, transformate de aceiasi Taylor si Burns. Oaspetii au marcat prin Carlisle, lovitura de pedeapsa si eseul lui Rasmussen.

Exeter – Newcastle 32-15.
Meci cu de toate la Exeter, unde publicul gazda s-a bucurat nespus de succesul favoritilor. Mai mult, eseul din ultimul minut a adus si punctul bonus ofensiv pentru Exeter, asa ca reusita a fost deplina. Pentru gazde am notat eseurile lui Tatupu, Naqelevuki, Dollman si Shoemark, dar si aportul lui Mieres, cu trei conversii si doua penalitati. Newcastle a marcat prin incercarile lui Catterick si Fitzpatrick, dar si prin transformarea si penalitatea lui Gooperth.

Bath – Saracens 26-28.
Meci fantastic la Bath, unde oaspetii au castigat in extremis o partida care se putea incheia cu orice deznodamant. Uvertura oaspetilor, O Farell, a adus victoria cu o lovitura de pedeapsa transformata in ultimul minut. De altfel, O Farrell a marcat 23 de puncte, din sapte penalitati si o conversie, tabela completandu-se pentru Saracens prin eseul lui Short. Bath a avut doua incercari, Abendanon si Feams, transformate de Vesty, respectiv Roberts. Echilibrul a fost asigurat si de cele patru lovituri de pedeapsa ale lui Vesty.

London Wasps – Leicester 35-29. Londonezii au castigat dupa un meci cu multe puncte, spectaculos si cu faze de rugby adevarat. A fost practic un duel intre doi mari jucatori, care au fost mai mult decat providentiali pentru echipele lor. Aripa Wade a marcat un hattrick, reusind trei eseuri pentru gazde, in timp ce centrul Twelwetree a inscris toate cele 29 de puncte pentru oaspeti, din doua eseuri transformate si 5 lovituri de pedeapsa. Wade a fost ajutat in demersul sau pentru victorie de eseul lui Berry, tramformarile lui Robinson, doua si Davis, ca si penalitatile lui Robinson si Davis, doua.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile