Moldova, antrenata de Mircea Paraschiv, joaca maine impotriva Belgiei

Mircea Paraschiv

In aceeasi zi cu meciul Romaniei impotriva Ucrainei din a doua etapa a Cupei Europene a Natiunilor, selectionata republicii Moldova va disputa a doua partida din divizia 1B a CEN si prima din acest an.

Adversara de sambata a Moldovei va fi Belgia, care vine dupa victoria cu 24 la 12 impotriva Cehiei. Meciul se anunta a fi unul interesant, deoarece si reprezentanta Moldovei vine dupa o victorie obtinuta anul trecut, pe 13 noiembrie, impotriva Poloniei cu scorul de 36 la 25, in prima etapa a CEN.

„Ca si rezultate, echipa este in progres. De 10 ani sunt foarte apropiat de echipa Moldovei si vin cu mare dragoste. Imi propun sa reusim lucruri frumoase”, a declarat Mircea Paraschiv pentru siteul publika.md .

Lotul vecinilor de peste Prut s-a reunit pe 31 ianuarie avand in componenta atat jucatori din campionatul intern, cat si stranieri, in numar total de 32. Antrenorul selectionatei din Moldova este tehnicianul roman Mircea Paraschiv, al carui obiectiv este clasarea pe primul loc in aceasta grupa, pentru a se califica in liga de elita a rugby-ului continental (in grupa valorică A promoveaza doar prima clasata la finalul competitiei, care se joaca in sistem olimpic, cu meciuri tur-retur).

In acest moment, selectionata Moldovei este pe locul al III-lea in grupa (1 meci jucat, 5 puncte), dupa Germania (2 meciurie jucate, 5 puncte) si Cehia (trei meciuri jucate, 8 puncte).

Meciul Belgia-Moldova se va disputa pe 12 februarie, ora 15.00, ora Belgiei, pe Stade Roi Baudouin (Bruxelles).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile