Nationala de rugby 7 masculin se reuneste intr-un nou stagiu de pregatire la Snagov

Nationala de rugby 7 masculin continua pregatirea pentru Campionatul European din acest an, etapa inaugurala a competitiei fiind programata intre 4-5 iunie, la Ostrava. Baietii se vor reuni in cel de-al doilea stagiu de pregatire care va avea loc la Complexul Sportiv National Snagov din Silistea Snagovului in perioada 26 mai-19 iunie. Acest stagiu include si participarea la cele doua etape ale competitiei continentale, cea din Cehia si cea din Romania. Reunirea lotului va avea loc vineri, 26 mai, ora 10:00, la sediul Federatiei Romane de Rugby din Bd. Marasti, nr. 18-20.  Antrenorul Alexandru Lupu a stabilit un lot de 15 jucatori care va intra in cantonament.

Romania se pregateste pentru Men’s Sevens Trophy, care va avea doua etape in acest an, una la Ostrava, intre 4-5 iunie si una la Bucuresti, 17-18 iunie.

“Este stagiul din care practic vom pleca la prima etapa a Campionatului European, vineri, pe 2 iunie. Nu vom avea multe zile de pregatire pentru ca o parte dintre jucatori se va alatura lotului dupa finalele SuperLigii de duminica, 28 mai, astfel ca ne vom putea pregati in formula completa doar trei zile. Am incercat sa mentinem grupul de anul trecut, la care sa aducem jucatori cu experienta precum Bucur si Apostol, jucatori puternici, cu un alt profil, precum Moyake Kuselo si Perju, dar sa si intinerim echipa si aici ma refer la Rupanu si Simionescu. Stim ca ne asteapta o etapa grea in Cehia, noi pornim cu obiectivul de a face o figura frumoasa si sa terminam in primele patru echipe pentru a putea ramane in cartile pentru calificarea in Grand Prix. E important ca dupa aceste prime meciuri sa vedem cum stam exact si sa gasim solutii pentru a putea ataca aceasta calificare la etapa care va avea loc la Bucuresti. Este important ca avem o echipa in care experienta si maturitatea de a lua decizii in momente importante se imbina cu tineretea si dorinta de afirmare a jucatorilor care abia acum fac pasul spre nationala” , a declarat antrenorul Alexandru Lupu.

 
Lotul selectionat pentru stagiul de la Snagov:
CSA Steaua: Eduard Bencea, Raoul Paxaman, Ionel Melinte, Robert Neagu, Denis Perju, Alexandru Porojan, Moyake Kuselo
CNOPT: Valerian Berbece
Rugby Club Birlad: Gabriel Rupanu
CSM Stiinta Baia Mare: Alexandru Bucur, Adrian Apostol
CS Dinamo: Ionut Balaban
Politehnica Iasi: Daniel Plai
ROC La Voulte – Valence Federale 1: Julien Onutu
CSM Bucuresti: George Croitoru

Staff: Antrenor: Alexandru Lupu, Preparator fizic: Andreea Delean, Kinetoterapeut: Andrei Diaconeasa, Manager: Sabin Vasilescu

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile

Meciuri test

România - Argentina

03 iulie 2021

România - Scoția

10 iulie 2021

RugbyTV

Nu a fost furnizat un URL valid.

Official Broadcaster

Parteneri principali

Parteneri media

Link-uri utile