Nationala de rugby a Romaniei a fost premiata de Revista VIP. „S-au luptat cu ardoare, cu patriotism si ne-au bucurat inimile de romani”

Nationala de rugby a Romaniei a fost premiata de Revista VIP. „S-au luptat cu ardoare, cu energie, cu patriotism si ne-au bucurat inimile de romani”.

Castigatoarea  World Rugby Nations Cup, echipa nationala de rugby a Romaniei a fost rasplatita pentru aceasta performanta si dedicatia de care a dat dovada meci de meci cu un premiu special. Stejarii au primit „Premiul Vip” la categoria Sport din partea Revistei VIP.  Premiul a fost acordat in cadrul evenimentului Very Important Picnic, care a avut loc pe 6 iulie, la Gradina Palatului Ghica Tei.

„Premiul VIP la categoria Sport  l-am oferit echipei de Rugby a Romaniei. L-au meritat cu brio Stejarii nostri. Rar se intampla in ultima vreme ca sportivii sa-si atinga telul, iar acesta să fie unul indraznet. Citez de pe site-ul Federatiei de Rugby: «Romania si-a indeplinit obiectivele propuse pentru World Rugby Nations Cup: castigarea trofeului si integrarea jucatorilor tineri in echipa.» E destul de clar. Pentru ca am simtit ca-s ai nostri, s-au luptat cu ardoare, cu energie, cu patriotism si ne-au bucurat inimile de romani. Poate nu-s atat de mediatizati, dar ei merg mai departe cu toata puterea lor. Iubesc sportul cu adevarat si reusesc sa obtina performanta, fara sa ia in seama neatentia media, indiferenta lor cronica.  Noi,  cei care gazduim in paginile noastre biografii, evenimente si proiecte VIP, ne concentram la ceea ce este important, pentru a oferi modele veritabile. Iar Echipa de Rugby a Romaniei este un model. Mai exista si ochi care vad asta. Cei de la Revista VIP. Bravo!”, a declarat Gianina Corondan, redactorul-sef al Revistei.

Premiul a fost ridicat de catre Horatiu Bargaunas, managerul echipei nationale.
Nationala de rugby a fost premiata de Revista VIP

Premiul a fost ridicat de catre Horatiu Bargaunas, managerul echipei nationale.

Romania a castigat pentru a patra oara World Rugby Nations Cup, turneul desfasurat in luna iunie la Bucuresti. Succesul Stejarilor a fost categoric, in cele trei meciuri disputate, cu Namibia (20-8), Uruguay (40-0) si Argentina XV (20-8), acestia luand doar doua eseuri. Echipa nationala se va reuni in toamna pentru meciurile test.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile