O noua infrangere pentru Toulouse

Top 14.
Top 14.

Campioana Frantei, Toulouse, a pierdut un nou meci in campionat, 19-18, pe teren propriu, contra celor de la Perpignan. Hume a marcat singurul eseu al jocului, in minutul 70, iar transformarea lui Hook a asigurat oaspetilor succesul.

Toulon s-a distrat in fata celor de la Montpellier, invingand cu categoricul scor de 51-6. Cele 5 eseuri au fost marcate de Van Niekerk, Kennedy, Lapeyre, Giteau si Roux.

Racing Metro 92 Paris a trecut greu pe propriul teren de Bayonne cu scorul de 15-10. Rokocoko a marcat singura incercare a oaspetilor, in minutul 67, in timp ce amfitrionii nu au reusit eseuri, apropiindu-si victoria gratie loviturilor de pedeapsa concretizate in puncte de Wisniewski.

Stade Francais a castigat un meci important, 30-14 pe teren propriu contra celor de la Bordeaux. Parisse, de Malmanche si Attoube au marcat incercari pentru parizieni, in timp ce eseul vizitatorilor a purtat semnatura lui Rey. Parisse a primit direct cartonasul rosu in minutul 36. La Bordeaux, pilierul roman Silviu Florea a fost titular pe toata durata meciului.

Grenoble a luat o gura de oxigen dupa succesul 27-13 repurtat in fata celor de la Agen. Vaka a marcat singura incercare pentru Agen, in timp ce alaturi de reusita lui Coetzee, gazdele au beneficiat si de acordarea unui eseu de penalitate.

Clermont a reusit scorul etapei, 56-3 contra celor de la Mont-de-Marsan. Eseurile au fost marcate de G.Vosloo (22′), R.Chaume (40′), J.Cudmore (43′), N.Nalaga (48′), L.Byrne (60′), L.Jacquet (66′) si K.Senio (72′).

Biarritz a trecut cu 15-9 de Castres, intr-un joc foarte echilibrat al acestei runde. Niciuna dintre echipe nu a culcat balonul in terenul de tinta al celeilalte, tabela modificandu-se numai dupa duelul Yachvili-Kockott. La oaspeti, pilierul roman Mihaita Lazar a fost rezerva, fiind introdus in teren in minutul 56.

Clasament:

Clasament.
Clasament.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile