Ospreys continua sa ramana neinvinsa in Liga Celtica

Derbyul galez al rundei a VI-a din Liga Celtica, Guinness Pro 12, dintre Ospreys si Cardiff Blues, a revenit primilor care, pe propriul stadion, s-au impus cu rezultatul de 26-15, avand in acest moment procentaj maxim in privinta victoriilor in acest sezon.

La numarul de eseuri marcate a fost egalitate, Evans si Webb fiind autorii reusitelor pentru Ospreys, Williams si Dacey in contul lui Cardiff Blues, in aceste conditii diferenta fiind facuta de Biggar, care a concretizat toate tentativele de tinta avute, doua transformari, respectiv patru lovituri de pedeapsa.

Glasgow Warriors au suferit prima infrangere dupa ce au cedat la Belfast in fata lui Ulster, scotienii reusind doar trei lovituri de pedeapsa prin Russell. Victoria nord-irlandezilor cu rezultatul de 29-9 s-a conturat prin cele doua eseuri marcate de Gilroy si Bowe, Humphreys remarcandu-se din fata butului advers cu doua transformari si cinci lovituri de pedeapsa.

Viitoarea adversara a Lupilor Bucuresti in European Rugby Challenge Cup, Newport Dragons, a cedat la Edinburgh cu 24-10, scotienii prin Visser si Fife reusind sa strapunga in doua randuri defensiva galezilor, iar Heathcote a semnat o transformare si patru penalitati. In contul galezilor Pewtner a insris un eseu, Towey o transformare, iar O’Brien o penalitate.

Cum Zebre nu a reusit decat o penalitate prin Orquera, Leinster nu a avut probleme in a se impune pe terenul francizei italiene. Campionii en-titre au castigat cu rezultatul de 20-3, Madigan trecandu-si in cont un eseu, o transformare si doua penalitati, McGrath un eseu si Gopperth o transformare.

Priestalnd a semnat o penalitate si un dropgol pe Thomond Park, insa reusitele sale nu au putut face ca franciza galeza Scarlets sa evite infrangerea in fata lui Munster, armata rosie impunandu-se cu rezultatul de 17-6. Pentru irlandezi Smith a marcat o incercare, iar Hanrahan patru lovituri de pedeapsa.

In cea mai echilibrata partida a rundei, dupa un joc fara eseuri, Connacht a castigat pe terenul italienilor de la Treviso cu rezultatul de 9-6, Ronaldson concretizand trei penalitati, fata de cele doua apartinadu-i lui Hayward.

Clasament:
1.Ospreys-26 puncte
2.Glasgow-23 puncte
3.Ulster-22 puncte
4.Munster-19 puncte
5.Connacht-18 puncte
6.Leinster-16 puncte
7.Scarlets-14 puncte
8.Edinburgh-11 puncte
9.Newport Dragons-7 puncte
10.Cardiff Blues-7 puncte
11.Zebre-5 puncte
12.Treviso-1 punct

Urmatoarea etapa se va disputa intre 31 octombrie si 2 noiembrie dupa programul:
Ulster-Newport Dragons
Glasgow Warriors-Treviso
Leinster-Edinburgh
Ospreys-Connacht
Cardiff Blues-Munster
Scarlets-Zebre

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile