Paulica Ion a remizat in Aviva Premiership

Ion Paulica.

Etapa a VIII-a a campionatului englez de rugby, Aviva Premiership, a adus sase jocuri echilibrate, din care doua s-au incheiat nedecis.

Newcastle – Worcester 16-16. Viitori adversari ai selectionatei Bucurestiului in Challenge Cup au condus cu 13-6 la pauza, punctele lor fiind inscrise prin eseul lui Perry, care a fost transformat de Carlisle. Acelasi Carlisle a mai marcat de doua ori din lovituri de pedeapsa, iar Goode a adus si el 3 puncte din penalitate. Gazdele au egalat gratie incercarii marcate de Mayhew cu patru minute inainte de final, care a fost transformata de Gooperth, care a marcat si celelalte 9 puncte, din lovituri de pedeapsa.

Bath – Harlequins 13-26. Lideruk clasamentului s-a impus gratie exeprientei superioare a troacarilor, care au pus deseori in dificultate sistemul de aparare al celor de la Bath. Primul eseu al intalnirii a fost marcat de Attwood, pentru gazde, Vesty transformand pentru ca tot el sa reuseasca alte doua lovituri de pedeapsa. Harlequins a evoluat pragmatic si a ajuns de doua ori cu balonul in terenul de tinta advers, prin Rogshaw si Brown. Evans a transformat ambele incercari, dar si patru lovituri de pedeapsa.

Exeter – Gloucester 19-24. Meci foarte frumos, soldat cu cinci eseuri si un succes frumos al oaspetilor. Exeter a marcat doua incercari, prin Tui si Jess, ultima dintre ele fiind cea care a asigurat de altfel gazdelor punctul bonus defensiv. Alte puncte pentru gazde au fost aduse de loviturile de pedeapsa transformate de Steenson, doua si Mieres.Gloucester a reusit un eseu in plus fata de adversari, prin Burns, qera si Morgan. In urma acestora, Burns a adus echipei sale sase puncte suplimentare, iar apoi a transformat si o lovitura de pedeapsa.

Leicester – London Irish 24-24. Coechipierii pilierului roman Paulica ion au reusit trei eseuri in aceasta partida, prin Homer, Thompstone si Garvey. Fundasul Homer a mai inscris 9 puncte, transformand fiecare incercare plus o lovitura de pedeapsa. Paulica Ion a evoluat pentru London Irish pana in minutul 47. Tigrii au marcat un singur eseu, prin Aguila. Transformarea lui Flood, dar si cele patru lovituri de pedeapsa ale acestuia, adaugate unui eseu de penalitate acordat celor de la Leicester in minutul 21, au facut ca partida sa se incheie la egalitate.

London Wasps – Northampton 13-24. Oaspetii si-au adus aminte de excelentul sezon trecut si au jucat foarte bine in partida contra viespilor londoneze. Raportul eseurilor a fost egal, 2-2. Flutey si Filipo au marcat pentru gazde, iar Tongauiha si Mujati pentru oaspeti. Diferenta s-a facut la nivelul suteurilor. Robinson a marcat o singura lovitura de pedeapsa, in timp ce Lamb a bifat o transformare si patru lovituri de pedeapsa.

Saracens – Sale Sharks 23-10. Inca o partida cu raport egal de eseuri, in care providential a fost omul care a dat la but. Mult mai titrata Saracens a inscris doua eseuri prin Strettle si Borthwick, pentru rechini culcand balonul in terenul de tinta advers Miller si Easter. Daca oaspetii au punctat doar prin incercari, in schimb, gazdele au avut posibilitatea de a-si ameliora tabela prin cele doua transformari si trei lovituri de pedeapsa ale lui Farrell. Pilierul moldovean Vadim Cobilas a jucat la oaspeti din minutul 62. La pauza scorul a fost 10-0 pentru Saracens.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile