Petrichei: Vom da tot pentru a face un rezultat bun cu Fiji

augustin petricheiInternationalul roman Augustin Petrichei a declarat ca scorul meciului cu Italia ar fi aratat altfel daca am fi avut mai multa luciditate in joc. El spune ca stejarii pot mai mult si ne asigura ca echipa noastra va face tot ce este posibil pentru a scoate un rezultat bun cu Fiji.

Ne poti spune cum s-a simtit pe teren meciul cu italienii?
Augustin Petrichei: Am avut un sentiment de frustrare. Stiam ca, cu un pic de luciditate, scorul putea arata altfel. Am avut doua faze in care se putea marca la inceput, meciul ar fi fost altfel.

Sunt atat de buni sau am prins noi o zi proasta?
Augustin Petrichei: Cred ca e un amestec din amandoua. Nu putem sa spunem ca erau slabi. Italia a evoluat foarte mult la nivel rugbystic inalt si toti jucatorii evolueaza la echipe din Top 10, un campionat a carui valoare a crescut foarte mult, in acelasi timp cred ca si noi am avut o zi slaba. Stim cu totii ca suntem capabili de mai mult.

Care a fost atmosfera in vestiar dupa meci?
Augustin Petrichei: Care poate sa fie atmosfera dupa ce pierzi un meci cu 33 la 6. Multa frustrare. Asteptam cu totii mai mult de la acest meci.

Ce v-a spus Serge Lairle dupa meci?
Augustin Petrichei: Ceea ce spune un antrenor echipei dupa sau inaintea unui meci sunt lucruri care apartin grupului si trebuie sa ramana asa. Imi pare rau dar nu voi raspunde la aceasta intrebare.

Vine meciul cu Fiji. Avem timp sa corectam, pana pe 28, greselile din jocul nostru?
Augustin Petrichei: E devreme sa spunem ca peste o saptamana vom corecta tot ce n-a mers cu Italia. Sunt sigur ca antrenorii vor face o analiza a meciului si vom lucra intens tot ce nu a fost bine dar in sportul colectiv, pentru a face lucrurile sa mearga, e nevoie de timp si rabdare. Sper ca suporterii Romaniei sa fie intelegatori si sa ne acorde acest timp…pana la urma obiectivul nostru este calificarea la Cupa Mondiala, lucru care nu va fi deloc usor avand in vedere situatia actuala.

Un pronostic pentru meciul cu fijienii…
Augustin Petrichei: Fiji este o echipa foarte puternica. Tot ce pot spune este ca vom da tot ce avem pentru a face un rezultat bun.

Cum e sa joci in echipament verde pentru nationala?
Augustin Petrichei: Personal nu ma deranjeaza indiferent de culoarea echipamentului, imnul pe care il canti ramane acelasi, reprezinti o tara si trebuie sa fii mandru de asta !

Augustin Petrichei
Club: Marmande Casteljaloux – Federale 1, Franta
Post: linia a II-a
Varsta: 29 ani
Inaltime: 1.98 m
Greutate: 109 kg

Foto: Marian Burlacu (Adevarul)

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile