Prima repriza a fost decisiva pentru victoria Stelei in fata Universitatii Cluj

Asa cum se anunta, in Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, Universitatea Cluj si Steaua Bucuresti au dus o lupta acerba pentru castigarea punctelor puse in joc, victoria militarilor cu 17-13 aducand puncte in clasament ambelor combatante.

Din perspectiva celor intamplate pe teren, au fost doua reprize diferite, prima in care Steaua Bucuresti a condus la o diferenta de sapte puncte si o a doua in care s-a marcat doar din tentative de tinta, reusita in plus a clujenilor aducandu-le acestora bonusul defensiv.

Militarii au deschis rapid scorul prin eseul flankerului Ahomee Tupoupe, pe care Dumbrava l-a transformat, scorul de 7-0 in favoarea echipei lui George Sava mentinandu-se pana cu cinci minute inainte de pauza, cand tabela de marcaj a suferit noi modificari.

Mai intai marea speranta din Ghencea, aripa Porojan a finalizat in terenul de tinta si a ajuns la cea de-a treia reusita personala in acesta editie, Dumbrava a transformat, iar la cabine s-a intrat cu rezultatul de 14-7 pentru ros-albastri, studentii clujeni revenind in joc cu un eseu de penalizare.

Partea secunda a inceput cu o lovitura de pedeapsa concretizata de Ignea, cel care a transformat in prima repriza eseul de penalizare si Universitatea Cluj s-a apropiat la un ecart de patru puncte, insa replica lui Dumbrava nu a intarziat si bucurestenii conduceau in minutul 46 cu 17-10.

Ultimele puncte ale partidei au venit din piciorul lui Ignea in minutul 55, cu Steaua nevoita sa se apere atent sub presiunea studentilor ardeleni, de la care s-a evidentiat in mod deosebit Csaba Gal, desemnat la final jucatorul meciului.

In urmatoarea etapa Universitatea Cluj va avea zi libera, deoarece Stiinta Baia Mare va juca in calificarile Challenge Cup, in timp ce Steaua va evolua tot ca echipa vizitatoare in confruntarea cu CSM Olimpia Bucuresti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile