Prima victorie pentru Stiinta Petrosani pe propriul teren

Fara victorie in acest sezon pe propriul teren si dupa o serie de patru infrangeri consecutive, Stiinta Petrosani s-a impus in fata celor de la CSU AV Arad cu rezultatul de 41-24, desprinderea venind in partea secunda pentru elevii lui Alexandru Lupu.

Prima parte s-a jucat sub semnul echilibrului, iar dupa ce studentii din Valea Jiului au condus cu 17-7, aradenii au egalat. Popovici dubla si Mihalachi au marcat eseurile gazdelor, unul transformat de Barbu, Burai
si Stoica pe cele ale vizitatorilor la care Puscasu a adaugat doua transformari si o penalitate.

Inceputul reprizei seunde a fost decisiv pentru stabilirea invingatoarei, intre minutele 41 si 52 Stiinta Petrosani a marcat trei incercari, autori Cebotari dubla si Chiriac, respectiv o transformare semnata de Barbu si scorul devenise 34-17.

Aradenii au redus diferenta prin eseul lui Afloare, transformat de Puscasu, ultimele modificari ale tabelei de marcaj apartinand tot florilor de colt cu Zaharescu finalizare in terenul de tinta si Paraipan transformare.

Stiinta Petrosani va evolua in etapa urmatore la Suceava impotriva celor de la CSM Bucovina, iar CSU AV Arad va primi vizita Stelei U23 Bucuresti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile