Prima victorie pentru Vali Ursache in acest sezon al Top 14

In etapa a III-a din Top 14, esalonul de elita al Frantei, Montpellier a castigat dramatic pe terenul lui Castres si cu victorii in toate partidele disputate pana in prezent se afla pe prima pozitie a clasamentului in timp ce Oyonnax, cu Valentin Ursache titular, si-a trecut in cont primul succes din acesta editie de campionat.

Dupa o remiza si o infrangere, Oyonnax a reusit prima victorie de la revenirea in Top 14 intr-o partida impotriva celor de la Agen, reveniti si ei in primul esalon din Hexagon in acest sezon. Valentin Ursache a fost titular si capitan al ros-negrilor el fiind prezent pe teren pana in minutul 74 al unei vicotrii venite pe fondul inspiratiei din fata butului a neozeelandezului Benjamin Botica.

Castres a pierdut dramatic partida de pe propriul teren cu Montpellier care este in momentul de fata liderul competitiei. Fara Mihaita Lazar, dar cu Tudor Stroe intrat pe teren in minutul 73, Castres a condus dupa prima repriza si apoi pana aproape de final cand eseul lui Nemani Nadolo a decis invingatoarea.

Cel mai consistent succes al etapei a fost obtinut de La Rochelle in derbyul disputat impotriva campionilor en-titre Clermont, invingatorii alegandu-se si cu bonusul ofensiv. Alaturi de La Rochelle, bonus ofensiv a mai obtinut Racing 92 dupa victoria de pe terenul lui Brive. Epilogul etapei a fost partida Toulon-Toulouse in care gazdele au castiga gratie revenirii din repriza secunda.

Rezultatele etapei a III-a:
La Rochelle-Clermont 51-20
Bordeaux-Stade Francais 30-10
Brive-Racing 92 6-25
Oyonnax-Agen 12-10
Castres-Montpellier 17-22
Pau-Lyon 30-14
Toulon-Toulouse 20-16

Clasament:
1.Montpellier-14p
2.Racing 92-10p
3.La Rochelle-9p
4.Toulon-9p
5.Bordeaux-8p
6.Lyon-8p
7.Castres-7p
8.Toulouse-7p
9.Oyonnax-6p
10.Pau-5p
11.Agen-5p
12.Stade Francais-4p
13.Clermont-4p
14.Brive-0p

FOTO: Icon Sport

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile