Punct bonus ofensiv pentru Bucovina Suceava pe terenul Stejarului Buzau

Intr-un meci contand pentru etapa a III-a din Play-Out-ul Diviziei Nationale de Seniori, Bucovina Suceava s-a impus cu 29-17, la Buzau, in disputa cu Stejarul. Gratie acestui succes elevii lui Constantin Vlad s-au ales si cu punctul bonus ofensiv.

Partida a fost controlata de Bucovina Suceava, singurul moment in care buzoienii au reusit sa se apropie de adversarii lor fiind in minutul 46, cand tabela de marcaj indica rezultatul de 14-10 in favoarea vizitatorilor.

Dupa fluierul de start al jocului, sucevenii au avut nevoie de numai 9 minute pentru a marca doua eseuri prin Constantineanu si S. Stefaroi, ambele fiind transformate de talonerul Scolobiuc, care continua sa fie cel mai eficient marcator de puncte al Bucovinei.

Pana la pauza Stejarul Buzau a redus diferenta de scor, eseul semnat de Grigore si transformarea lui Ureche trimitand cele doua echipe la cabine, pentru odihna dintre cele doua reprize, cu Bucovina Suceava in avantaj (14-7).

Dupa relurare, Ureche a marcat din lovitura de pedeapsa (10-14), dar S. Stefaroi a gasit din nou drumul catre terenul de tinta al gazdelor, urmat de Preutescu, in timp ce Scolobiuc s-a evidentiat din fata buturilor adverse cu o transformare si o penalitate (29-10 petru Bucovina).

In ultimele minute, Florea a vazut cartonasul galben si Stejarul Buzau a profitat de avantajul numeric care s-a concretizat in eseul lui Caloian, transformat de Ureche, astfel stabilindu-se rezultatul final: Stejarul Buzau – Bucovina Suceava 17-29.

In urmatoarea etapa din Play-Out sunt programate partidele Bucovina Suceava – CSM U23 Bucuresti si CSU AV Arad – Stejarul Buzau.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile