Puncte multe in Aviva Premiership

Aviva Premiership.

Cea de-a doua etapa a campionatului englez de rugby, Aviva Premiership, a inceput cu un joc despre care deja ati putut citi detalii, Harlequins – London Welsh 40-3, cu Paulica Ion in compnenta echipei invinse. In celelalte meciuri s-au marcat multe puncte, runda fiind cat se poate de spectaculoasa.

Bath – London Wasps 30-23. Bannahan, Biggs si Eastmond au marcat incercarile celor cu care se vor iontalni Lupii in Amlin Challenge Cup, iar Barkley a completat punctele din transformari si lovituri de pedeapsa. Vandell si Wade au marcat eseuri pentru oaspeti, care nu au jucat rau, insa au fost la un eseu transformat distanta de o remiza.

London Irish – Gloucester 31-40. Nici cea de-a treia echipa a capitalei britanice nu a reusit succesul. Irlandezii au pierdut spectaculos in fata propriilor fani, meciul cu Gloucester. Egalitate la eseuri, 3-3, insa Burns a fost peste Shingler la tentativele de tinta.

Alt meci extrem de spectaculos a fost cel dintre Leicester Tigers si Worcester Warriors, scor 34-26. Tuilagi de doua ori, Goneva si Kitchener, au asigurat bonusul ofensiv pentru tigri, in timp ce razboinicii au reusit doua incercari, prin Lemi si Goode. La pauza, tabela arata 22-9.

Sale Sharks a pierdut pe teren propriu, 23-16, partida contra celor de la Saracens. Addison a inscris un eseu pentru gazde, iar Ashton a facut acelasi lucru, in contul oaspetilor. Restul punctelor au venit dupa tentative de tinta. La rechini a jucat si pilierul moldovean Vadim Cobilas, care a fost titular. Rugbystul de peste Prut a fost inlocuit in minutul 67. La pauza, oaspetii au condus cu 12-9.

Northampton – Exeter 24-21. Desi rezultatul pare a fi al unui joc fara eseuri, in aceasta partida balonul a fost culcat in terenul de tinta de sase ori. Gazdele chiar au acumulat si punctul bonus ofensiv, dupa patru incercari marcate de Day, Dowson, Burrel si Hartley. Exeter a inscris de doua ori, prin Dollman si Jess. Oaspetii au intrat in avantaj la pauza, 13-12.

In clasament, Harlequins si Leicester Tigers au maximum de puncte, 10, urmate de Saracens si Northampton, cate 9, dar si de Bath cu 8 puncte. London Welsh si London Irish incheie plutonul, ambele avand zero la capitolul puncte.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile