RC Buzau a reusit scorul campionatului cu Navodari

Divizia Nationala Seniori s-a reluat cu partidele contand pentru etapa a XI-a si in care doua victorii au revenit gazdelor in alte doua dispute oaspetii obtinand succesul.

La Arad, echipa antrenata de Alexandru Lupu, Stiinta Petrosani s-a impus, gazdele conducand o singura data pe tabela de marcaj.

Cu sase tineri noi jucatori in echipa, Barladeanu, Popescu, Cucos, Melniciuc, Dinu si Dimofte, florile de colt au inscris doua incercari prin Parvu si Valceanu, Melniciuc afirmandu-se in fata butului, concretizand patru penalitati si o transformare.

Pentru aradeni Tomascu a reusit sa inscrie doua eseuri, iar rezultatul final al partidei a fost 24-12 pentru Stiinta Petrosani, niciuna dintre echipe nereusind sa obtina puncte bonus.

La Barlad in derby-ul moldav, Poli Agro Iasi si-a continuat seria invincibilitatii, studentii din Copou reusind sa bifeze al zecelea succes, iesenii avand o partida mai putin disputata.

In ciuda faptului ca barladenii au marcat trei incercari prin Tachel, T. Lupoaie si Neagu, oaspetii au finalizat de patru ori in terenul de tinta al gazdelor luand si bonusul ofensiv, rezulatatul final al partidei fiind:RC Barlad-Poli Agro Iasi 25-32.

CSM Bucuovina Suceava a avut o partida grea cu RCM Galati, elevii lui Constatin Vlad fiind condusi la pauza cu 7-0 dupa un eseu a lui Manolache, transformat de Partenie.

In partea secunda, suceveni au marcat trei incercari prin Constantineanu, Fkutur si Bursuc, galatenii una prin Rusu si CSM Bucovina s-a impus cu 22-14, galatenii ratand de putin bonusul defensiv.

Scorul etapei si al campionatului pana in momentul de fata a fost reusit de liderul Stejarul Buzau care s-a impus cu 80-0 in fata ultimei clasate CS Navodari.

Buzoienii au marcat 12 incercari, din care 10 au fost transformate si in conditiile in care Poli Agro Iasi are un meci mai putin disputat continua sa conduca in clasamentul Diviziei Nationale Seniori.

Saptamana viitoare se vor diputa partidele din etapa a XII-a dupa programul:

10.08.-RCM Galati-CSU AV Arad

10.08.-Stiinta Petrosani-RC Barlad

10.08.-Poli Agro Iasi-Stejarul Buzau

11.08.-CS Navodari-CSM Bucovina Suceava

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile