RC Grivita, cea mai bună echipă din play-out-ul DNS

Astăzi, în ultimul meci din play-out-ul Diviziei Naționale de Seniori, disputat la București, pe Stadionul Parcul Copilului, RC Grivița a învins pe CSM Bucovina Suceava cu 33-12 și și-a adjudecat astfel locul 5 în clasamentul ediției 2019-2020.

Debutul meciului a aparținut celor de la CSM Suceava, care au deschis scorul în minutul 2 prin încercarea aripii Andrei Manole. Replica gazdelor nu s-a lăsat așteptată, Andrei Homiuc a culcat balonul în terenul de țintă advers, tot el a transformat și RC Grivița avea să preia conducerea pe tabelă, 7-5. Două minute mai tâziu, Viorel Perniu primește cartonaș galben, sucevenii profită de avantajul numeric de pe teren preiau pentru a doua oară conducerea, prin eseul lui Gabriel Tautianu, 10-7, iar Narcis Borș transformă pentru 12-7. Bucureștenii mai pierd un jucător, Marian Forminte este trimis și el pe banca de pedeapsă cu un cartonaș galben, evoluând în 13 oameni. La câteva minute după reintrarea lui Perniu, Claudiu Podoleanu culcă balonul în terenul de țintă al oaspeților , Homiuc trasformă și scorul devine 14-12 pentru Grivița. Este rândul oaspeților să rămână în 14 jucători, după ce Sabin Crețu vede și el cartonașul galben. Elevii lui Alexandru Marin încheie prima repriză în forță, cu un nou eseu, reușit de Silviu Mircea, transformat de Homiuc, 21-12, scorul pauzei.

În partea secundă, raportul de forțe a fost mai echilibrat, abia în minutul 63 punându-se puncte pe tabelă. Al doilea geamăn Mircea, Alex reușete și el un eseu, transformat de Homiuc, 28-12. Câteva minute mai târziu, Alex Mircea reușeste dubla și închide tabela la scorul de 33-12.

Astfel, RC Grivița termină pe locul 5 această ediție de campionat, urmată de CSM Bucovina Suceava, RC Gura Humorului și CSU Arad.

Locul 3 a fost cucerit de către RC Barlad, urmata de CSM Galați.

Campioana accestei ediții va fi stabilită pe 2 decembrie, intre CS Năvodari și CS Știința Petroșani, finala urmând să se dispute într-o singură manșă.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile

Meciuri test

România - Argentina

03 iulie 2021

România - Scoția

10 iulie 2021

Official Broadcaster

Parteneri principali

Parteneri media

Link-uri utile