Romania 7’s a cucerit medalia de bronz in etapa a doua a Rugby Europe Sevens Men’s Trophy de la Praga

Romania 7’s a cucerit medalia de bronz in etapa a doua a Rugby Europe Sevens Men’s Trophy de la Praga.

Echipa nationala de rugby 7 a cucerit medaliile de bronz in etapa a doua a Rugby Europe Men’s Trophy care s-a disputat in Cehia, la Praga, prima pozitie revenind Irlandei care a invins Ucraina cu 52-0. De altfel, reprezentativa Trifoiului a castigat ambele etape ale Campionatului European, impunandu-se si in prima, la Malmo.

Repartizata in Grupa B, Romania a debutat cu  o victorie la Praga, 19-5 cu Letonia. Elevii lui Alexandru Lupu si-au continuat seria, cu un zdrobitor 55-0 aplicat Sloveniei. In ultimul meci din grupa, acestia au cedat  insa in fata Suediei, 28-10 si astfel au ajuns in sferturile de finala, de pe locul secund l grupei.

Duminica, in cea de-a doua zi a competitiei, Romania a inceput in forta, calificandu-se in semifinale dupa o victorie categorica cu Danemarca, 42-0. Aici insa Stejarii au dat peste cea mai in forma echipa a Campionatului European, Irlanda, in fata careia au pierdut cu 24-0.

In finala mica, Romania a intalnit Suedia, echipa in fata careia cedase cu o zi inainte. De aceasta data, Stejarii s-au impus cu 24-10, acestia reusind patru eseuri fata de doua ale scandinavicilor si au cucerit astfel medaliile de bronz.

Castigatoare a primei etape, de la Malmo, Irlanda s-a impus si la Praga, la finalul unui meci fara istoric, 52-0 cu Ucraina.

Semifinale:
Irlanda – Romania 24-0
Suedia – Ucraina 10-12

Finale:
Romania – Suedia 24-10
Irlanda – Ucraina 52-0

Clasament:
1.Irlanda
2. Ucraina
3. Romania
4. Suedia
5. Israel
6. Danemarca
7. Cipru
8. Letonia
9. Cehia
10. Moldova
11. Monaco
12. Slovenia

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile